2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Sport

Nyers csirkét szopogatott Evra

Nagyon beteg és perverz videót posztolt Instagram-oldalára Patrice Evra. A francia védő egy nyers állapotban lévő csirkét szopogatott és cincált a fogaival.

Patrice Evra boldog hálaadást akart kívánni követőinek, azonban a közzétett videója elég bizarra sikeredett. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyerő védő egy nyers csirkét csókolgatott, nyalogatott, paskolt és harapdált.


A videó egyébként egy paródia akart lenni, ugyanis Evra egy török származású séf mozdulatait utánozta. Salt Bae, becsületes nevén Nusret Gökçe tavaly lett ismert az interneten, azzal, hogy furán sózza meg a húsokat, illetve dobálja és pofozza azokat. Gökçe több futballistával is baráti kapcsolatot ápol, többek között Dzsudzsák Balázzsal is, akivel épp a minap találkozott.

Evrától egyébként megszokott, hogy fura videókkal borzolja a szurkolók kedélyeit. Előfordult, hogy pandának öltözve táncolt, de az is, hogy egy majmot csókolgatott szájon. Mindenesetre a francia futballistának meglehetősen bizarr humorérzéke van.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek