EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,38 Ft
2019. április 19., péntek
Emma

Sport

Nyers csirkét szopogatott Evra

Nagyon beteg és perverz videót posztolt Instagram-oldalára Patrice Evra. A francia védő egy nyers állapotban lévő csirkét szopogatott és cincált a fogaival.

Patrice Evra boldog hálaadást akart kívánni követőinek, azonban a közzétett videója elég bizarra sikeredett. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyerő védő egy nyers csirkét csókolgatott, nyalogatott, paskolt és harapdált.


A videó egyébként egy paródia akart lenni, ugyanis Evra egy török származású séf mozdulatait utánozta. Salt Bae, becsületes nevén Nusret Gökçe tavaly lett ismert az interneten, azzal, hogy furán sózza meg a húsokat, illetve dobálja és pofozza azokat. Gökçe több futballistával is baráti kapcsolatot ápol, többek között Dzsudzsák Balázzsal is, akivel épp a minap találkozott.

Evrától egyébként megszokott, hogy fura videókkal borzolja a szurkolók kedélyeit. Előfordult, hogy pandának öltözve táncolt, de az is, hogy egy majmot csókolgatott szájon. Mindenesetre a francia futballistának meglehetősen bizarr humorérzéke van.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.