EUR: 334,77 Ft
CHF: 311,56 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Sport

Nyíregyháza-rali: Győzelmükkel Hadik Andrásék a bajnokok

A Hadik András, Deák Attila kettős nyerte meg a vasárnap befejeződött Nyíregyháza-ralit, az országos bajnokság idei utolsó futamát, sikerével pedig a páros a bajnoki címet is elhódította.

Hadikék egész hétvégén nagy csatát vívtak a hozzájuk hasonlóan Ford Fiesta R5-össel versenyző Turán Frigyes, Bagaméri László duóval, s végül a harc csak az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el a két páros között.


A Nyíregyháza-rali tesztversenye volt a rali Európa-bajnokság (ERC) egyik futamának megrendezésére benyújtott magyar pályázatnak, és az ERC promótere már pénteken bejelentette Nyíregyházán, hogy a magyarországi viadal bekerült a sorozat 2019-es ideiglenes versenynaptárába.

Nyíregyáza-rali, végeredmény (17 gyorsasági szakasz, 219 km):

————————————————————-

1. Hadik András, Deák Attila (Ford Fiesta R5) 1:48:38.4 óra

2. Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5) 29.3 másodperc hátrány

3. Vincze Ferenc, Igor Bacigál (Skoda Fabia R5) 3:33.3 perc hátrány

Kapcsolódó Cikkek

  • Sérüléssel kezdte az évet Szoboszlai

    Sérüléssel kezdte az évet Szoboszlai

    Dohában edzőtáborozik a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Salzburg együttese, amely vasárnap Al-Arabi csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést.

  • Sterbik befejezi

    Sterbik befejezi

    A szezon végén visszavonul Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém világklasszis kapusa. A vehir.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy már négy-öt éve fontolgatta ezt a lépést, azonban mindig közbejött valami, ami miatt mégis maradt.