EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Egyéb Nyíregyháza

Nyíregyháza Rally – Hadik Andrásék a bajnokok!

A Hadik András, Deák Attila kettős nyerte meg a múlt vasárnap befejeződött I. Nyíregyháza Rallyt, az országos bajnokság idei utolsó futamát, sikerével a páros a bajnoki címet is elhódította.

Hadikék egész hétvégén nagy csatát vívtak a hozzájuk hasonlóan Ford Fiesta R5-össel versenyző Turán Frigyes, Bagaméri László duóval, s végül a harc csak az utolsó gyorsasági szakaszon dőlt el a két páros között. A Nyíregyháza Rally a tesztversenye volt a rali Európa-bajnokság (ERC) egyik futamának megrendezésére benyújtott magyar pályázatnak, és az ERC promótere már múlt pénteken bejelentette, hogy a magyarországi viadal bekerült a sorozat 2019-es ideiglenes versenynaptárába. A kizárólag aszfaltos viadal mind a magyar kormány, mind a helyi önkormányzatok támogatását élvezi. A központja Nyíregyháza lesz.


Végeredmény

1. Hadik András, Deák Attila (Ford Fiesta R5) 1:48:38.4 óra

2. Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5) 29.3 másodperc hátrány

3. Vincze Ferenc, Igor Bacigál (Skoda Fabia R5) 3:33.3 perc hátrány

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.