2019. április 24., szerda
György

Egyéb Kecskemét

Nyugodt baba a polgármester kislánya

A polgármester és családja is kihasználta az utolsó őszi napsugarakat, és nagyobb sétára indultak héthetes kislányukkal, Szelinával. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, a pici nagyon nyugodt baba, csak a hasfájás kínozza néha, ilyenkor az éjszakák is nyugtalanabbak. 

A város 650. évfordulója kapcsán szervezett facsemeteosztásra kilátogatott Szemereyné Pataki Klaudia és férje is, kislányukkal, Szelinával. A friss levegőn hatalmasat aludt a baba, miközben édesapja tologatta babakocsival a főtéren.


Szelina nagyot nőtt, négy és fél kiló és egyre többet eszik – tudtuk meg édesanyjától

– A hetedik hetet betöltötte Szelina, már szépen erősödik, nagyot nőtt – négy és fél kiló, egyre többet eszik. Ez persze azt is jelenti, hogy a hasfájás mindennapos probléma. A tegnapi éjszakánk is kicsit nyugtalanabb volt, de egyértelmű, hogy ismét a pocakfájás nem hagyta aludni. Volt már azonban olyan is, amikor úgy kellett felébresztenem reggel, hogy egyen, mert szépen átaludta az egész éjszakát – árulta el a polgármester a mindennapjaikról.

Szemereyné Pataki Klaudia és férje, Szemerey Szabolcs büszkén tologatták a főtéren a babakocsit

 

Szemereyné Pataki Klaudia egyébként egyre több időt igyekszik a városházán tölteni és az ügyeket intézni – ahogy a baba napirendje engedi.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.