EUR: 334,64 Ft
CHF: 311,43 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

Nyugodt baba a polgármester kislánya

A polgármester és családja is kihasználta az utolsó őszi napsugarakat, és nagyobb sétára indultak héthetes kislányukkal, Szelinával. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, a pici nagyon nyugodt baba, csak a hasfájás kínozza néha, ilyenkor az éjszakák is nyugtalanabbak. 

A város 650. évfordulója kapcsán szervezett facsemeteosztásra kilátogatott Szemereyné Pataki Klaudia és férje is, kislányukkal, Szelinával. A friss levegőn hatalmasat aludt a baba, miközben édesapja tologatta babakocsival a főtéren.


Szelina nagyot nőtt, négy és fél kiló és egyre többet eszik – tudtuk meg édesanyjától

– A hetedik hetet betöltötte Szelina, már szépen erősödik, nagyot nőtt – négy és fél kiló, egyre többet eszik. Ez persze azt is jelenti, hogy a hasfájás mindennapos probléma. A tegnapi éjszakánk is kicsit nyugtalanabb volt, de egyértelmű, hogy ismét a pocakfájás nem hagyta aludni. Volt már azonban olyan is, amikor úgy kellett felébresztenem reggel, hogy egyen, mert szépen átaludta az egész éjszakát – árulta el a polgármester a mindennapjaikról.

Szemereyné Pataki Klaudia és férje, Szemerey Szabolcs büszkén tologatták a főtéren a babakocsit

 

Szemereyné Pataki Klaudia egyébként egyre több időt igyekszik a városházán tölteni és az ügyeket intézni – ahogy a baba napirendje engedi.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.