EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Ők a B-Life Szépe döntősei

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a B-Life Szépségversenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhetik össze szépségüket.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve immár harmadik alkalommal rendezi meg a B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek van nagy esélyük.


„Boldog vagyok, mert hatalmas sikernek örvend a B-Life Szépe. Rengeteg lány jelentkezett a mostani versenyre, akik közül a Hilton Budapest City-ben tartott hosszú casting után 16-an mutathatták meg magukat a nagyközönségnek, és viselhették elsőként a BLJ fitness ásványkarkötőket. A döntőre november 24-én, a Symbolban kerül sor, ahol bikiniben, hétköznapi öltözékben és Capoeira aerobik ruhában lépnek színpadra.

Roppant fontos, hogy a szépség mellett a lányok személyisége is megmutatkozhasson, jól tudjanak együttműködni és alázatosak legyenek. Éppen ezért a döntő hetében felkészítő táborban ismerkednek egymással a résztvevők, személyiségfejlesztő tréningeken vesznek részt, színpadi mozgást, illetve koreográfiát tanulnak, sminkeknek és persze Capoeira aerobik órákon fejlesztik az állóképességüket“ – mondja Czanik Balázs, a B-Life Szépe rendezője.


Az előző verseny győztese, Eszenyi Eszter tökéletesen képviseli azt az értékrendet, amit a B-Life Szépe során keresnek. Eszteren már a válogatók során és a táborban is látszott, hogy rendkívül céltudatos és kitartó.

„Már kislányként vonzott ez a világ, de 13 éves koromban jött el az a pillanat, amikortól tudatosan táplálkozom, sportolok és készülök a modell pályára. Szerencsére a családom mindig támogatott céljaim elérésében, és ez sokat segít, nélkülük biztosan nem sikerült volna. Életem legboldogabb pillanata volt, amikor megnyertem a B-Life Szépe versenyt, úgy érzem, meghozta gyümölcsét a sok munka. Amióta megnyertem a versenyt, számos fantasztikus lehetőséget kaptam, rengeteg fotózáson, kampányban szerepeltem, és az egyik kedvelt hazai divatmárka arca lettem. Hatalmas örömöt jelent ez számomra, de ez nem azt jelenti, hogy ezen túl lazítani fogok, sőt még keményebben dolgozom azért, hogy megvalósítsam az álmaimat” – mesélte Eszenyi Eszter, a B-Life Szépe győztese.

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.