EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Ők a B-Life Szépe döntősei

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a B-Life Szépségversenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhetik össze szépségüket.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve immár harmadik alkalommal rendezi meg a B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek van nagy esélyük.


„Boldog vagyok, mert hatalmas sikernek örvend a B-Life Szépe. Rengeteg lány jelentkezett a mostani versenyre, akik közül a Hilton Budapest City-ben tartott hosszú casting után 16-an mutathatták meg magukat a nagyközönségnek, és viselhették elsőként a BLJ fitness ásványkarkötőket. A döntőre november 24-én, a Symbolban kerül sor, ahol bikiniben, hétköznapi öltözékben és Capoeira aerobik ruhában lépnek színpadra.

Roppant fontos, hogy a szépség mellett a lányok személyisége is megmutatkozhasson, jól tudjanak együttműködni és alázatosak legyenek. Éppen ezért a döntő hetében felkészítő táborban ismerkednek egymással a résztvevők, személyiségfejlesztő tréningeken vesznek részt, színpadi mozgást, illetve koreográfiát tanulnak, sminkeknek és persze Capoeira aerobik órákon fejlesztik az állóképességüket“ – mondja Czanik Balázs, a B-Life Szépe rendezője.


Az előző verseny győztese, Eszenyi Eszter tökéletesen képviseli azt az értékrendet, amit a B-Life Szépe során keresnek. Eszteren már a válogatók során és a táborban is látszott, hogy rendkívül céltudatos és kitartó.

„Már kislányként vonzott ez a világ, de 13 éves koromban jött el az a pillanat, amikortól tudatosan táplálkozom, sportolok és készülök a modell pályára. Szerencsére a családom mindig támogatott céljaim elérésében, és ez sokat segít, nélkülük biztosan nem sikerült volna. Életem legboldogabb pillanata volt, amikor megnyertem a B-Life Szépe versenyt, úgy érzem, meghozta gyümölcsét a sok munka. Amióta megnyertem a versenyt, számos fantasztikus lehetőséget kaptam, rengeteg fotózáson, kampányban szerepeltem, és az egyik kedvelt hazai divatmárka arca lettem. Hatalmas örömöt jelent ez számomra, de ez nem azt jelenti, hogy ezen túl lazítani fogok, sőt még keményebben dolgozom azért, hogy megvalósítsam az álmaimat” – mesélte Eszenyi Eszter, a B-Life Szépe győztese.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat egy négygyermekes nagykanizsai férfi ellen, aki éveken át szóban és tettleg is bántalmazta feleségét és közös gyerekeiket, kiskorú fiait több esetben is elkergette otthonról – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

  • A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    Magyarország vetőmagágazata évente 180-190 milliárd forint értékű árut állít elő, ennek fele közvetlen exportra kerül, emellett az elmúlt évek piaci bővülése azt mutatja, hogy a vetőmag feldolgozó- és tárolókapacitás bővítésének van jövője – mondta Nagy István agrárminiszter kedden a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács küldöttgyűlésén, Budaörsön.