EUR: 329,45 Ft
CHF: 300,47 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Öltözzenek fel jól! Holnap is marad a csípős hideg

Éjszaka túlnyomóan derült lesz az ég, csak az éjszaka második felében növekszik meg délkeleten az alacsonyszintű felhőzet, és a hajnali órákban ott néhol hószállingózás kialakulhat.

Csütörtökön délkelet felől tovább növekszik a felhőzet; délkeleten többnyire erősen, északkeleten és délnyugaton gyengén, másutt változóan felhős idő várható. Helyenként hószállingózás lehet. A néhol még erős északkeleti szél fokozatosan mérséklődik, csütörtökön néhol megélénkül a keleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -1 és +2 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

 • 200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  Négy egyetem – Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs – kétszáz hallgatója nyolcszáz 7. osztályos általános iskolást mentorál a Tanítsunk Magyarországért program keretében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben.

 • Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Megjelent a jövő januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely szerint a 2020. január 1. előtt megállapított és 2019. novemberében egyösszegű emelési korrekcióban részesült nyugellátások és az ilyen emelésre jogosult egyéb ellátások 2019.

 • Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.