EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Belföld

Öltözzenek fel jól! Holnap is marad a csípős hideg

Éjszaka túlnyomóan derült lesz az ég, csak az éjszaka második felében növekszik meg délkeleten az alacsonyszintű felhőzet, és a hajnali órákban ott néhol hószállingózás kialakulhat.

Csütörtökön délkelet felől tovább növekszik a felhőzet; délkeleten többnyire erősen, északkeleten és délnyugaton gyengén, másutt változóan felhős idő várható. Helyenként hószállingózás lehet. A néhol még erős északkeleti szél fokozatosan mérséklődik, csütörtökön néhol megélénkül a keleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön -1 és +2 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább szidják egymást az ellenzékiek

  Tovább szidják egymást az ellenzékiek

  Lassan követhetetlenné válik az ellenzéki belháború, miután a Karácsony Gergely vezette baloldali blokk összeveszett a Puzsér Róbertet támogató LMP–Jobbik szövetséggel.

 • A gyerekek is artisták lehetnek egy napra

  A gyerekek is artisták lehetnek egy napra

  A gyerekek is artisták lehetnek egy napra a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol húsvéti programokkal, az artistaképzősök produkciójával és új műsorral várják az érdeklődőket a húsvéti hétvégén és a cirkuszi világnapon.

 • Menczer Tamás: Sargentini ismét megtámadta Magyarországot

  Menczer Tamás: Sargentini ismét megtámadta Magyarországot

  Judith Sargentini semmit nem tud Magyarországról – reagált az uniós zöldpárti képviselő videóüzenetére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára pénteken szintén videóban, amelyet a 888.