2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

Orbán Vik­tor és a Vi­deo­ton-rug­da­ló­zó!

Orbán Vik­tor Vi­deo­ton-rug­da­ló­zóval pózolt a MOL Vidi stadionjában! A miniszterelnök a kedves gesztussal azt üzente, a futballt nem lehet elég korán kezdeni.

A Facebook oldalára töltött fel egy képet Orbán Viktor, amely a MOL Vidi stadionjának, a MOL Aréna Sóstónak átadásán készült. A miniszterelnök a képen egy gyerekrugdalózót tart “A legkisebb is számít” üzenettel, hiszen a focit nem lehet elég korán kezdeni!

A miniszterelnök a MOL Vidi stadionjának avatására lányával, Flórával érkezett. Orbán Viktort a stadionnál Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere fogadta.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.