2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Orbán Viktort lekapta egy lesifotós a Parlament erkélyén

A Ripost olvasója szúrta ki szerdán reggel, amint Orbán Viktor miniszterelnök éppen dolgozószobájának ajtaján kilép a parlament erkélyére, kezében valamilyen olvasnivalóval.

Szerda reggel 8 órakor egy lesifotós véletlenül pillantott fel a Kossuth téren az Andrássy szobor közelében a Parlament erkélyére, ahol kiszúrta Orbán Viktor miniszterelnököt – írta a Ripost. A kormányfő zakó nélkül, feltűrt ingujjban olvasott valamit, ami azért is meredek, mivel ekkor nagyjából 9-10 fok lehetett. A miniszterelnök szemmel láthatóan jól bírta a hideget, ám azt csak sejteni lehet, hogy mit is olvashatott a kormányfő. 


Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.