EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,28 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Külföld

Őrület, önmagukat gyújtják fel a fiatalok – Videó!

Az életmód tanácsadók arra figyelmeztetik a fiatalokat, hogy ne vegyenek részt az új őrületben, amiben az a feladat, hogy fel kell gyújtaniuk saját magukat. Sajnos az őrült kihívás valósággal felrobbantotta a közösségi médiát, és nagyon gyorsan terjed a fiatalok körében.

A Tűz kihívást a fiatalok azért csinálják, hogy egymás előtt felvágjanak, menőnek tűnjenek és az interneten a lehető legtöbb lájkot gyűjtsék be.


Bármilyen szörnyű. a merész kihívások nagyon nagy figyelmet kapnak, miközben rengeteg fiatalt súlyos égési sérülésekkel szállítottak már kórházba.

“Megértem, hogy a fiatalok minden őrült és veszélyes dolgot megtesznek azért, hogy minél ismertebbek és kedveltebbek legyenek az online médiába. De az általam látott betegek közül akadnak, akik hosszú éveken át kezelésre szorulnak és egész életükben a hegekkel együtt kell élniük. Egyes esetekben pedig életveszélyes állapotba kerülnek a fiatalok, rengeteg időt töltenek a kórházban a komplex műtétek alkalmával, ez pedig nagyon megviseli őket fizikailag és mentálisan is” – mondta Jeremy Yarrow, a Morriston kórház plasztikai sebésze.

Az egyik ilyen fiatal a 12 éves Timiyah Landers Detroitból, akinek teste 49 százaléka égett meg a tűzben. A fiatal lányt kórházba vitték, lélegeztető gépre kötötték és az intenzív osztályon kezelték.

Az Abertawe Bro Morgannwg Egyetem Egészségügyi Igazgatósága arra figyelmeztet mindenkit, hogy ne vegyenek részt az új online őrületben.

Kapcsolódó Cikkek