EUR: 321,95 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb XXI.kerület

Örülnek az ovisok a tornaszobának

Átalakították és megújították a Csalitos utcai óvoda tornaszobáját, amelyet az ovisok vidám műsorral vettek birtokba. Az 50 négyzetméteres tornaszoba kialakítását az óvoda kérte. A csepeli önkormányzat a Csepeli Városfejlesztési Kft.-t bízta meg a kivitelezési munkák elvégzésével.

A beruházás hétmillió forintba került. A tornaszobához kapcsolódóan külön helyiségben található egy szertár és mosdó. Az önkormányzat többféle biztonságos és jó minőségi játékot, tornaszereket is vásárolt a gyerekeknek. A kicsik kedvence a mászófal, a bordásfal, az akadálypálya és a sokféle labda. A Csalitosba száz gyerek jár. Egyszerre legfeljebb huszonöt gyerek használhatja a tornaszobát, amelyet minden nap más csoport vesz igénybe. Az ovifoci program tagjai szintén örülnek a tornaszobának, hiszen ők is használhatják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.