EUR: 334,80 Ft
CHF: 307,13 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Egyéb XXI.kerület

Örülnek az ovisok a tornaszobának

Átalakították és megújították a Csalitos utcai óvoda tornaszobáját, amelyet az ovisok vidám műsorral vettek birtokba. Az 50 négyzetméteres tornaszoba kialakítását az óvoda kérte. A csepeli önkormányzat a Csepeli Városfejlesztési Kft.-t bízta meg a kivitelezési munkák elvégzésével.

A beruházás hétmillió forintba került. A tornaszobához kapcsolódóan külön helyiségben található egy szertár és mosdó. Az önkormányzat többféle biztonságos és jó minőségi játékot, tornaszereket is vásárolt a gyerekeknek. A kicsik kedvence a mászófal, a bordásfal, az akadálypálya és a sokféle labda. A Csalitosba száz gyerek jár. Egyszerre legfeljebb huszonöt gyerek használhatja a tornaszobát, amelyet minden nap más csoport vesz igénybe. Az ovifoci program tagjai szintén örülnek a tornaszobának, hiszen ők is használhatják.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Felvidéken járt Miklós Péter

    A Felvidéken járt Miklós Péter

    A felvidéki Selye János Egyetem novemberben rendezte meg VII. Nemzetközi Tudományos Szimpóziumát Többség–kisebbség együttélés címmel.

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.