2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Összebarátkozott Chuck Norris és Orbán Viktor

Újabb részletek derültek ki Orbán Viktor és Chuck Norris találkozásáról, miután a miniszterelnök a keddi fotó után szerdán egy videót is megosztott közösségi oldalán.

Igazi úriember módjára, a szálloda előtt vette fel Orbán Viktor Chuck Norrist és feleségét, Ginát, akik a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkeztek, hogy részt vegyenek a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett Cipősdoboz adománygyűjtő akcióban. A sztár beszédet mondott, és többek között bevallotta, hogy amikor először próbált levizsgázni a fekete övre, megbukott a vizsgán.


Kedden derült ki, hogy a legendás akciósztár találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki erről egy fotót is megosztott a Facebookon.


Elit alakulat // Elite squad

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 27. November 2018

 

Szerdán Orbán már egy videót is feltett közösségi oldalára, amelyből kiderült, hogy az akciósztár a miniszterelnök társaságában meglátogatott egy edzést, ahol a többszörös karatebajnok színész a TEK munkatársainak kiképzését nézte meg.

– Nagyon sok bemutatóra hívnak világszerte, de ez volt az egyik legjobb azok közül, amelyeket valaha láttam – fejezte ki elismerését Norris. Az akciósztár és felesége, Gina örök barátságot fogadott Orbán Viktorral.

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 27. November 2018

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Málenkij robotpilóta

    Málenkij robotpilóta

    Sötét lelkületű ember lehetett a felvételen látható bordó Opel gazdája. Nyilván sürgős dolga akadt, amiért e ködös januári 21-én a ferencvárosi pályaudvar melletti Málenkij Robot emlékműhöz szervesen kapcsolódó terecskén vélte megtalálni álmai parkolóhelyét.