EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb XVI.kerület

Otthonunk a Naplás-tó

Az Otthonunk a Naplás-tó című pályázat keretében hét kerületi óvoda összesen 768 nagycsoportosa látogatott el ősszel a Naplás-tóhoz, hogy megismerkedjenek annak természeti értékeivel.

A látogatás végén az önkormányzat poszterpályázatot hirdetett a gyerekeknek: az volt a feladatuk, hogy rajzolják le a kirándulás során szerzett élményeiket. Az önkormányzat munkatársaiból álló zsűri kiválasztotta a legjobb három alkotást, Szász József alpolgármester pedig átadta a győzteseknek járó értékes nyereményeket.
Az első helyen a Mátyásföldi Fecskefészek óvoda (Pipitér 2. telephely) Katica és Nyuszi csoportja végzett, nyereményük egy látogatás a Veresegyházi Medveotthonba, autóbusszal és tárlatvezetéssel. Második lett a Napsugár Óvoda (Cziráki utcai telephely) Sárga csoportja, nyereményük látogatás a vácrátóti botanikuskertbe, autóbusszal és tárlatvezetéssel. A harmadik helyezett Gyerekkuckó Óvoda Hermina utcai telephelyének (Nyuszi csoport) nyereménye látogatás a Füvészkertbe, autóbusszal és tárlatvezetéssel.

Kapcsolódó Cikkek