EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Kecskemét

Ovisok verseltek

Immár 11. alkalommal rendezték meg az óvodások számára a Városi Versmondó Versenyt. Idén is a Szórakaténusz Játékmúzeum adott otthont a megmérettetésnek.

A város óvodáiból 28 gyermek vett részt a Hosszú utcai óvoda által szervezett versenyen, a terem pedig zsúfolásig megtelt a felkészítő óvónőkkel, szülőkkel és nagyszülőkkel. A hagyományosan október utolsó hetében megszervezett megmérettetésen idén három zsűritag értékelte a gyerekek produkcióit. Märcz Fruzsina, színművész, Tóthné Gondi Ildikó, a Magyar Ilona Általános Iskola tagintézmény-vezetője és Kurilla Márta közoktatás-vezető, tanügy-igazgatási szakértő, óvodai referens választották ki az öt díjazottat.


A Szórakaténusz Játékmúzeumban rendezték meg a szavalóversenyt

A legjobb versmondó Horváth Sára lett, Jenei Janka Judit élte bele magát a szavalatba a leginkább, a legszebben beszélő Takács Zsuzsanna lett, a legjobb kiállású Kulcsár Léna Tamara, az egyéniségéhez legjobban illő verset pedig Pásztor Gergő adta elő. A versenyen a jó hangulatról táncház is gondoskodott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.