EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Kecskemét

Ovisok verseltek

Immár 11. alkalommal rendezték meg az óvodások számára a Városi Versmondó Versenyt. Idén is a Szórakaténusz Játékmúzeum adott otthont a megmérettetésnek.

A város óvodáiból 28 gyermek vett részt a Hosszú utcai óvoda által szervezett versenyen, a terem pedig zsúfolásig megtelt a felkészítő óvónőkkel, szülőkkel és nagyszülőkkel. A hagyományosan október utolsó hetében megszervezett megmérettetésen idén három zsűritag értékelte a gyerekek produkcióit. Märcz Fruzsina, színművész, Tóthné Gondi Ildikó, a Magyar Ilona Általános Iskola tagintézmény-vezetője és Kurilla Márta közoktatás-vezető, tanügy-igazgatási szakértő, óvodai referens választották ki az öt díjazottat.


A Szórakaténusz Játékmúzeumban rendezték meg a szavalóversenyt

A legjobb versmondó Horváth Sára lett, Jenei Janka Judit élte bele magát a szavalatba a leginkább, a legszebben beszélő Takács Zsuzsanna lett, a legjobb kiállású Kulcsár Léna Tamara, az egyéniségéhez legjobban illő verset pedig Pásztor Gergő adta elő. A versenyen a jó hangulatról táncház is gondoskodott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.