EUR: 345,98 Ft
CHF: 320,06 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Kecskemét

Ovisok verseltek

Immár 11. alkalommal rendezték meg az óvodások számára a Városi Versmondó Versenyt. Idén is a Szórakaténusz Játékmúzeum adott otthont a megmérettetésnek.

A város óvodáiból 28 gyermek vett részt a Hosszú utcai óvoda által szervezett versenyen, a terem pedig zsúfolásig megtelt a felkészítő óvónőkkel, szülőkkel és nagyszülőkkel. A hagyományosan október utolsó hetében megszervezett megmérettetésen idén három zsűritag értékelte a gyerekek produkcióit. Märcz Fruzsina, színművész, Tóthné Gondi Ildikó, a Magyar Ilona Általános Iskola tagintézmény-vezetője és Kurilla Márta közoktatás-vezető, tanügy-igazgatási szakértő, óvodai referens választották ki az öt díjazottat.


A Szórakaténusz Játékmúzeumban rendezték meg a szavalóversenyt

A legjobb versmondó Horváth Sára lett, Jenei Janka Judit élte bele magát a szavalatba a leginkább, a legszebben beszélő Takács Zsuzsanna lett, a legjobb kiállású Kulcsár Léna Tamara, az egyéniségéhez legjobban illő verset pedig Pásztor Gergő adta elő. A versenyen a jó hangulatról táncház is gondoskodott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.