EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Tatabánya

Pálinkás kezdett

Kevés lelkesebb szurkolója akad a tatabányai férfi kézilabdázásnak Pálinkás Józsefnél. Az 58. születésnapján felköszöntött „sportember” kihagyhatatlan a tatabányai sportesemények sorából.

A futballmérkőzéseken a műsorközlő állásból az ő hangját hallhatják a szurkolók, míg a Grundfos KC kézimeccsein évtizedek óta a palánk mellett ülve teljesít feladatot. Jó barátja, Nagy László, a Földi Imre Sportcsarnok vezetője hajdan Közép-Európa leggyorsabb lábú pályatörlőjeként mutatta be. Így volt ez a negyvenedik, majd idén az ötvennyolcadik születésnapján, amikor a Kék Tigrisek a Vecsés elleni meccs előtt a kezdődobást ajánlották fel Pálinkás Józsinak. 14. oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.