EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Pamela beintett a #metoo-nak

Noha Pamela Anderson maga is harcol a nők tárgyiasítása ellen és az egyenjogúság mellett, a #metoo kampányról úgy gondolja, óriási baklövés.

Az 51 éves színésznőt első férje, Tommy Lee számos esetben bántalmazta is, ennek ellenére kijelentette, a mozgalom inkább káros, mint hasznos. Pamela mindezt a 60 Minutes című ausztrál tévéműsorban fejtette ki. – Túl messzire ment a feminizmus. Alapvetően én is harcolok a nők jogaiért, de ez a harmadik hullám már kínos. Teljesen lebénítja a férfiakat. Ez a #metoo mozgalom már egy kicsit túl sok nekem. Sajnálom, tudom, hogy az életemmel játszok, mikor kimondom ezt – mondta a színésznő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.