EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,38 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Pamela beintett a #metoo-nak

Noha Pamela Anderson maga is harcol a nők tárgyiasítása ellen és az egyenjogúság mellett, a #metoo kampányról úgy gondolja, óriási baklövés.

Az 51 éves színésznőt első férje, Tommy Lee számos esetben bántalmazta is, ennek ellenére kijelentette, a mozgalom inkább káros, mint hasznos. Pamela mindezt a 60 Minutes című ausztrál tévéműsorban fejtette ki. – Túl messzire ment a feminizmus. Alapvetően én is harcolok a nők jogaiért, de ez a harmadik hullám már kínos. Teljesen lebénítja a férfiakat. Ez a #metoo mozgalom már egy kicsit túl sok nekem. Sajnálom, tudom, hogy az életemmel játszok, mikor kimondom ezt – mondta a színésznő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.

 • Dér Heni: A mű nő nem nő!

  Dér Heni: A mű nő nem nő!

  A mű nő nem nő – vallja Dér Heni aki alternatívát kínál azoknak, akik nem akarnak plasztikáztatni. Ezért egy életmódprogramot indít a valódi nők támogatására, amelyben csak olyasmit javasol, amiről az elmúlt 15 évben maga megbizonyosodott.

 • Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka: Nem szeretnék pojáca lenni

  Majka életében több változást is hozott az idei év. Betöltötte a negyedik x-et, újra összeállt Curtis-szel, és ma este debütál a saját ötlete alapján megvalósult Nyomd a gombot, tesó!