EUR: 358,87 Ft
CHF: 338,94 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Pásztor Anna: Nem várom meg, hogy vér folyjon

Pásztor Anna úgy érzi, hogy az előzetes letartóztatásban lévő zaklatója megérdemel még egy esélyt, ha tényleg betartja a szavát és örökre békén hagyja őt. Ha ez nem történne meg, akkor a zenész biztosan nem várja meg, hogy vér folyjon, hanem szembeszáll vele. 

Nemrég meghosszabbították Pásztor Anna zaklatójának előzetes letartóztatását. Mint ismert, a férfi közel egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel az énekesnőt, majd augusztusban a cipőjébe rejtett késsel elment a koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó az énekesnő életére tör, de szerencsére időben elkapták, azóta előzetes letartóztatásban van. A Jozef nevű férfi nemrég interjút adott a Blikknek, és elképesztő magyarázattal szolgált azzal kapcsolatban, hogy miért volt nála kés.


Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

„Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is… A szerelem nem múlik csak úgy el. (…) Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé” – próbált magyarázkodni.
Pásztor Anna nem tudja kimondani, hogy őszintén örül annak, hogy a férfi rács mögött marad.
– Nincsenek illúzióim, előbb-utóbb kijön majd. Én mindig minden embernek adok egy végső, utolsó kreditet. Ő állítólag azt nyilatkozta, hogy nem fog zaklatni, követelőzni és írogatni. Persze nem tagadom, nekünk is nyugodtabb az életünk, hogy ő rács mögött van, de nem tudok arról beszélni, hogy én ennek mennyire örülök. Emberségből. Szerintem nem hiába tartják bent ennyi ideig, és remélem, ez elég jelzés azoknak, akik sutyiban, alattomosan, csöndben tönkreteszik mások életét. Az ilyen emberek komolyabb testi sértés nélkül fenyítenek. Mindenesetre nagyon remélem, hogy betartja a szavát. Ha nem, akkor arra is fel vagyunk készülve, nem fogjuk megvárni, amíg vér folyik. A házunk fel van szerelve, vannak a zenekar körül is testőrök. A történtek miatt én is megváltoztam, korábban elképesztően nyitott ember voltam, nálunk mindig nyitva volt a kertkapu és a bejártati ajtó is, most már nincs így – magyarázta a Lokál Extrának Pásztor Anna, aki azért még mindig szeretne bizalmat szavazni az embereknek.
– Bennem ég a szikrája a reménynek, hogy tényleg a foga miatt volt nála a kés, és tényleg csak szerelembe esett valamiért. De biztos vagyok benne, hogy ha nem a sztárt látná bennem, hanem a mackónadrágos, kócos hajú, 46 éves anyukát, aki egyébként vagyok, akkor lehet, hogy elfelejtené az egészet, és keresne egy másik múzsát. Ha azt mondja, hogy szeret, akkor legalább az legyen úgy, azaz a szeretet ne abból álljon, hogy a frászt hozza rám és félelmet okoz, hanem örökre békén hagy.

Kapcsolódó Cikkek