2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Extra

Pásztor Erzsit nem érti meg az unokája

Pásztor Erzsi túl van a betegségén, és tele energiával tér vissza a színpadra. A  Kossuth-díjas színésznőt megviselték az elmúlt hónapok, de mostanra visszanyerte jókedvét. Egyetlen szívfájdalma, hogy fiúunokájával, Aaronnal semmilyen kapcsolata nincs. 

Pásztor Erzsi az elmúlt hónapokban betegségével küzdött, amit szerencsére sikerült legyőznie. Mint mondja, nehéz időszakon van túl, de nem szeretne erről beszélni, sokkal inkább a jövőbe tekint, és annak örül, hogy lezárult életének egyik legnehezebb időszaka.


– Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok. Nem szeretnék a betegségemről beszélni, mert a rosszat igyekszik elfelejteni az ember. Folyamatosan járok kontrollra, és minden eredményem megfelelő. Hálás vagyok a barátaimnak, kollégáimnak és a családomnak, akik segítették átvészelni ezt az időszakot. Szépen lassan a színházba is visszatérek, és ha minden igaz, tavasszal egy új darabban is játszok majd a Turay Ida Színházban – kezdte Pásztor Erzsi a Lokálnak, akit nemrég a lánya is meglátogatott.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

– Heni nemrég ment vissza Olaszországba, de több hetet itt töltött nálam. Sokat beszélgettünk, nagyokat kirándultunk, és lementünk egy kicsit pihenni a Balatonhoz is. Szerencsére egy évben többször is eljön meglátogatni. Én már nem merek arra vállalkozni, hogy kiutazzak hozzájuk – mondta a Szomszédok sorozat Janka nénije, akinek lányától két unokája is született: a 26 éves Julia és a 21 éves Aaron.


– Mindketten külföldön élnek. Julia imád utazni, de azért mindig szakít időt arra, hogy meglátogasson, és gyakran felhív telefonon is. Imád Magyarországon lenni, 15 éves koráig minden nyarat nálam töltött. Nagyon érdeklik a gyökerei, és ha itthon van, mindig eljön megnézni a színházban. Büszke arra, hogy a nagymamája ismert színésznő. Aaronnal sajnos nem ilyen a viszonyunk, mondhatni nincs is kapcsolat köztünk.

Az a baj, hogy nem tud magyarul, így mikor nálam van, csak nézünk egymásra. Nem is nagyon érdeklik a magyar dolgok, ha itt van, csak unatkozik. Jó ha három-négy évente eljön hozzám egy pár napra. A lányom Juliával otthon volt, őt tanítgatta a nyelvünkre, Aaron mellől azonban hamar visszament dolgozni, így nem volt rá ideje. Őszintén szólva ez egy fájó pont az életemben, viszont kárpótol az, hogy a lányunokámmal ennyire nagy a szeretet és az összetartás köztünk.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek