EUR: 322,16 Ft
CHF: 283,49 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Belföld

Pénteken hozzák Budapestre az erőszakoló migránst

A BRFK is megerősítette a Ripost információját mi szerint ma adja át Ausztria hazánknak Bilal Ahmad S.-t. Az afgán migráns még szeptemberben egy budapesti kebabozóban megerőszakolt egy 21 éves magyar lányt, majd elmenekült az országból.

A konkrét kiadatási eljárásról a hatóság nem adhat tájékoztatást, de feltehetően közúton szállítják majd Budapestre az afgán migránst, ahol előzetes letartóztatásba helyezik. A férfi egy Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban dolgozott, amikor szeptember 9-én egy fiatal lányt kikísért a mosdóba, majd rázárta az ajtót, és közel fél órán át erőszakoskodott vele. Mindezt videófelvételek is bizonyítják.


A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított az erőszakoló afgán migráns után, aki Ausztriába szökött, de egy nappal később Linz környékén elfogták az osztrák hatóságok.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egri csillagok az Arénában

  Egri csillagok az Arénában

  A magyar történelem sikersztoriját, az egri vár 1552-es, török túlerővel szembeni győzelmét dolgozza föl Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye.

 • Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Most már jogosan merül fel a kérdés, hogy áll-e bármiféle tudatosság a szocialisták helyesírási zavarai mögött, –  vagy csak szimplán ennyire hülyék – ugyanis a lingvisztika királynőjének, Kunhalmi Ágnesnek ismét sikerült egy kínos hibát vétenie húsvéti posztjában.

 • Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Sehogy sem jutnak dűlőre az ellenzéki pártok főpolgármester jelöltjei. Parkolási botránya miatt támadja Karácsony Gergelyt, a baloldal emberét Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik jelöltje, míg Sermer Ádám, a Liberálisoktól biztosan önállóan indul, amiért kihagyták az egyeztetésből.