EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,14 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Pénteken hozzák Budapestre az erőszakoló migránst

A BRFK is megerősítette a Ripost információját mi szerint ma adja át Ausztria hazánknak Bilal Ahmad S.-t. Az afgán migráns még szeptemberben egy budapesti kebabozóban megerőszakolt egy 21 éves magyar lányt, majd elmenekült az országból.

A konkrét kiadatási eljárásról a hatóság nem adhat tájékoztatást, de feltehetően közúton szállítják majd Budapestre az afgán migránst, ahol előzetes letartóztatásba helyezik. A férfi egy Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban dolgozott, amikor szeptember 9-én egy fiatal lányt kikísért a mosdóba, majd rázárta az ajtót, és közel fél órán át erőszakoskodott vele. Mindezt videófelvételek is bizonyítják.


A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított az erőszakoló afgán migráns után, aki Ausztriába szökött, de egy nappal később Linz környékén elfogták az osztrák hatóságok.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.

 • Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  A Fidesz szerint ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli migrációs politika mögött Soros György áll. Az Európai Parlament (EP) ugyanis megszavazta, hogy  az európai emberek pénzéből több száz millió euróval több pénzt adjanak a Soros-szervezeteknek, támogatva ezzel a migrációt.