2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Pénteken hozzák Budapestre az erőszakoló migránst

A BRFK is megerősítette a Ripost információját mi szerint ma adja át Ausztria hazánknak Bilal Ahmad S.-t. Az afgán migráns még szeptemberben egy budapesti kebabozóban megerőszakolt egy 21 éves magyar lányt, majd elmenekült az országból.

A konkrét kiadatási eljárásról a hatóság nem adhat tájékoztatást, de feltehetően közúton szállítják majd Budapestre az afgán migránst, ahol előzetes letartóztatásba helyezik. A férfi egy Deák Ferenc tér közelében lévő kebabozóban dolgozott, amikor szeptember 9-én egy fiatal lányt kikísért a mosdóba, majd rázárta az ajtót, és közel fél órán át erőszakoskodott vele. Mindezt videófelvételek is bizonyítják.


A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított az erőszakoló afgán migráns után, aki Ausztriába szökött, de egy nappal később Linz környékén elfogták az osztrák hatóságok.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 2020 közepére készülhet el az M76-os első két szakasza

    2020 közepére készülhet el az M76-os első két szakasza

    A tervek szerint 2020 közepére elkészül az M76-os gyorsforgalmi út Zalaegerszeg határában és Balatonszentgyörgy térségében már épülő első két szakasza – közölte az útépítésért felelős miniszteri biztos pénteken, Zalaegerszegen.

  • Felgyújtottak egy házat Dejtáron

    Felgyújtottak egy házat Dejtáron

    Elfogtak egy fiatalkorút, aki társával a gyanú szerint rágyújtotta a házat egy nőre és három gyerekre tavaly Dejtáron. A17 éves fiú ellen emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást, társát már a bűncselekmény elkövetése után letartóztatták – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.