EUR: 345,12 Ft
CHF: 319,88 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Külföld

Pisztolyos kivégzés! Így játszanak a migráns fiatalok

Aggódnak a németek a Drezdában kialakult helyzet miatt. Legutóbb egy 18 éves szí­riai és egy 14 éves afgán fiatal hozott frászt min­den­kire, akik pisztolynak látszó tárggyal játszanak “kivégzősdit”.

Drezda városában a tavalyi év végén 63.000 migrációs hátterű ember élt, ami azt jelenti hogy a város lakóinak 11 százaléka már nem őshonos német. A napokban pedig felkerült a Facebookra két olyan hátborzongató felvétel, amely a drezdai Johannstadtban készült, fényes nappal. Alighanem az egyik közelben élő a saját lakásának ablakából készítette a képeket – írja a Ripost.


A lap beszámol arról is, hogy a Tag24-nek valaki azt mondta, hogy már alig mer kimenni a lakásából, valaki más arról panaszkodott, hogy nagyon megváltoztak a dolgok az utóbbi időben. Egy fiatal szerint pedig sokszor maguk a bevándorló suhancok készítenek hasonló képeket és teszik fel azokat a közösségi oldalakra.

A helyi rendőrség megnyugtatta a lakosságot, hogy a fiatalok csak egy úgynevezett “kivégzéses játékot” játszottak. A hatóságok elmagyarázták a tinédzsereknek a tettük következményeit, amelyek rémületet keltenek az emberekben.


A portál beszámolója szerint megszólalt a szászországi AfD parlamenti frakcióvezetője is, aki szerint lakhelyelhagyási tilalmat kellene bevezetni a migránsokra.

A teljes cikkből az is kiderül, hogy a hogy ezek a képek az Iszlám Állam kivégzéseire emlékeztetik az embereket– írta a Wochenblick.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek