EUR: 338,03 Ft
CHF: 316,62 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Extra

Platinát kapott a Charme dala

Még egy éve sincs, hogy megalakult a Charme együttes, a jóképű zenész fiúk máris elrabolták a rajongók szívét. A Jáger Gyula és Fehér Attila alkotta csapat a közelmúltban platinalemezt kapott. A Charme tagok egy hatalmas szilveszteri buli keretében ünneplik meg az eddigi sikereket, természetesen a közönségük körében.

Jáger Gyulának és Fehér Attilának minden oka megvan az ünneplésre, hisz máris platinalemezes előadók lettek az “Engedj el mindent, ami fáj”című dalukkal. Az együttes tagjainak azonban egyelőre nincs ideje  koccintani a sikerre.


– Szerencsére rengeteg a dolgunk! A számos felkérés mellett egy karácsonyi dalon is dolgozunk, ami reményeink szerint sokakban felébreszti majd az ünnepvárás csodálatos hangulatát – mondta Jáger Gyula, aki Dolly mellől igazolt át a Charme -hoz. Az énekes erről is beszélt a Lokálnak:

– Úgy tűnik, igaznak bizonyult a mondás, hogy amint becsukódik egy ajtó, kinyílik egy ablak. Mindig előre kell nézni, és hinni abban, hogy egy dolog az ember életében nem véletlenül fejeződik be, utána mindig valami sokkal jobb következik. Ez most is bebizonyosodott: nyáron már a  Keep You Stronger című dalunkat a Strandkézilabda Európa Bajnokság indulójának választották. Montenegróban, a hivatalos bemutatón az európai szövetség és a közönség az első másodperctől az utolsóig végigtapsolta a fellépésünket. És azt reméljük, ezek az erdményeink csak a kezdetet jelentik a sikerhez vezető úton.


A zenészek tehát gőzerővel dolgoznak dalaikon, így nem meglepő, hogy egyelőre még koccintani sem volt idejük a platinás sikerre. Azt mondják azonban, ami késik, nem múlik.

– Elsősorban rajongóinknak köszönhetjük, amit eddig elértünk és rajtuk áll az is, hogy mennyire tartanak ki majd a továbbiakban is mellettünk – mondta Fehér Attila, akit az olvasók a régi Step zenekarból ismerhetnek. – Éppen ezért számunkra természetes, hogy a közönségünk is részese legyen az ünneplésnek. Erre szilveszterkor kerítünk sort, amikor egy hamisítatlan évbúcsúztató retro-partira hívunk mindenkit. Itt szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy szeret minket és hisz bennünk. Természetesen egy hatalmas bulit csapnunk közösen, az összes slágerünk kíséretében.

A paltinás zenészek tehát nem állnak meg, folytatják a munkát, továbbra is különböző zenei stílusok keverékéből kialakított, egyedi hangzásvilág ihleti a dalaikat.

Kapcsolódó Cikkek