EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,53 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Puzsér: Lennének jelöltek, akik miatt visszalépnék

A kritikus úgy gondolja, képes lenne kilépni a médiában betöltött szerepéből, s hitelesen betölteni a főpolgármesteri tisztséget.

A Figyelőnek adott interjúban azt is elmondta, a hajléktalan-rendelettel egy problémája van csupán, az pedig a zárható szobák hiánya. A Tűcsere-program pártiságát is hangsúlyozta Puzsér, aki szerint nem a program tehet arról, hogy a játszóterek tele voltak használt tűkkel. A műsorvezető nem érzi hátránynak a városvezetési tapasztalat hiányát, Karácsony Gergelyt pedig az utódpárt bábjának tartja. Megbízik a HÖK-botrányban érintett Zaránd Péterben, s egyelőre nem foglalkozik Horváth Csabával. Legfőbb víziója a Sétáló Budapest koncepció, szerinte ez a lépés hiányzik, hogy a fővárosunk ne egy provinciális metropolisz legyen.


A teljes interjút a Figyelő november 8-án megjelent számában olvashatják.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.