EUR: 335,43 Ft
CHF: 305,96 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Puzsér: Lennének jelöltek, akik miatt visszalépnék

A kritikus úgy gondolja, képes lenne kilépni a médiában betöltött szerepéből, s hitelesen betölteni a főpolgármesteri tisztséget.

A Figyelőnek adott interjúban azt is elmondta, a hajléktalan-rendelettel egy problémája van csupán, az pedig a zárható szobák hiánya. A Tűcsere-program pártiságát is hangsúlyozta Puzsér, aki szerint nem a program tehet arról, hogy a játszóterek tele voltak használt tűkkel. A műsorvezető nem érzi hátránynak a városvezetési tapasztalat hiányát, Karácsony Gergelyt pedig az utódpárt bábjának tartja. Megbízik a HÖK-botrányban érintett Zaránd Péterben, s egyelőre nem foglalkozik Horváth Csabával. Legfőbb víziója a Sétáló Budapest koncepció, szerinte ez a lépés hiányzik, hogy a fővárosunk ne egy provinciális metropolisz legyen.


A teljes interjút a Figyelő november 8-án megjelent számában olvashatják.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megnéztük, így készül az időjárás!

  Megnéztük, így készül az időjárás!

  Az országban 140 mérőkert működik, ahol az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai segítenek, hogy minél pontosabb képet kapjunk arról, milyen időre számíthatunk.

 • Nap képe! Jónak lenni jó!

  Nap képe! Jónak lenni jó!

  Gyönyörű látványt nyújtott, ahogy a Lánchíd lila színben pompázott a koraszülöttek világnapja alkalmából.

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.