EUR: 329,95 Ft
CHF: 301,66 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Sopron

Quiz Night hétfő esténként!

Novemberben is folytatódik a Quiz Night a Liszt Caféban, hétfő esténként 20 órától!
A Quiz Night egyszerre jelenti a közösséget, a tudást, a sikert, az izgalmat, hétről hétre teljesen új tartalmat, új emberek megismerésének lehetőségét, izgalmas csapatépítőt és egy mindenkit megmozgató országos versenyt. A játékosok az összes résztvevő városban ugyanabban az időpontban játszanak, ugyanazokkal a kérdésekkel. A szervezők a kérdéseket igyekeznek úgy összeállítani, hogy a jó hangulaton kívül a játékosok hétfőről hétfőre újonnan megszerzett tudással is gazdagodjanak.

Quiz Night November
Időpontok: 11. 5./11. 12./11. 19./11. 26.
Várják 4-6 fős csapatok jelentkezését! Regisztráció a quiznight.hu/asztalfoglalas oldalon.
A részvétel díjtalan!

Nagyon népszerű a hétfő esti Quiz Night!
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.