EUR: 321,93 Ft
CHF: 283,13 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Rács mögött maradhat Pásztor Anna zaklatója

Kezdeményezte az ügyészség, hogy Pásztor Anna zaklatója jövő év elejéig előzetes letartóztatásban maradjon. A férfi korábban késsel ment az énekesnő koncertjére és nemrég elárulta, hogy szerelmes lett Annába.

Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

„Az illetékes Budapesti IX. Kerületi Ügyészség megállapította, hogy a kényszerintézkedés okai továbbra is fennállnak, ezért annak meghosszabbítása szükséges és indokolt. Ennek megfelelően a kerületi ügyészség a gyanúsított letartóztatásának további két hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt. A letartóztatás meghosszabbítása tárgyában a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája dönt” – tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől.


Kerestük a Fővárosi Törvényszéket is, de lapzártánkig nem érkezett válasz arra, hogy a bíró végül hogy döntött. Mint ismert, egy férfi közel egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel Pásztor Annát, majd a cipőjébe rejtett késsel elment a koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó az énekesnő életére tör, azóta előzetes letartóztatásban van. Annának pedig a történtek után testőrökkel kell járnia.

– A történtek ellenére mégis szerencsésnek mondom magam, mert volt figyelmeztetés, tudtam védekezni. Én egy gengszter vagyok, tizenegy éven keresztül éltem a világ bicskás negyedeiben, volt mitől félni. Engem viszont nem abból a fából faragtak, hogy egy percig is féljek – mondta korábban Anna a Lokálnak. Nemrég interjút adott a Blikknek a zaklató férfi, Jozef, aki elképesztő választ adott azzal kapcsolatban, hogy miért volt nála kés.


„Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is… A szerelem nem múlik csak úgy el. (…) Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé” – próbált magyarázkodni. Pásztor Anna továbbra sem fél, úgy érzi hogy fentről vigyáznak rá és úgy gondolja, fontos lenne, hogy a férfival foglalkozzon a családja és a barátai.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.