2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Rács mögött maradhat Pásztor Anna zaklatója

Kezdeményezte az ügyészség, hogy Pásztor Anna zaklatója jövő év elejéig előzetes letartóztatásban maradjon. A férfi korábban késsel ment az énekesnő koncertjére és nemrég elárulta, hogy szerelmes lett Annába.

Pásztor Anna
Fotó: Mészáros Diána

„Az illetékes Budapesti IX. Kerületi Ügyészség megállapította, hogy a kényszerintézkedés okai továbbra is fennállnak, ezért annak meghosszabbítása szükséges és indokolt. Ennek megfelelően a kerületi ügyészség a gyanúsított letartóztatásának további két hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt. A letartóztatás meghosszabbítása tárgyában a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája dönt” – tudtuk meg a Fővárosi Főügyészségtől.


Kerestük a Fővárosi Törvényszéket is, de lapzártánkig nem érkezett válasz arra, hogy a bíró végül hogy döntött. Mint ismert, egy férfi közel egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel Pásztor Annát, majd a cipőjébe rejtett késsel elment a koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó az énekesnő életére tör, azóta előzetes letartóztatásban van. Annának pedig a történtek után testőrökkel kell járnia.

– A történtek ellenére mégis szerencsésnek mondom magam, mert volt figyelmeztetés, tudtam védekezni. Én egy gengszter vagyok, tizenegy éven keresztül éltem a világ bicskás negyedeiben, volt mitől félni. Engem viszont nem abból a fából faragtak, hogy egy percig is féljek – mondta korábban Anna a Lokálnak. Nemrég interjút adott a Blikknek a zaklató férfi, Jozef, aki elképesztő választ adott azzal kapcsolatban, hogy miért volt nála kés.


„Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is… A szerelem nem múlik csak úgy el. (…) Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé” – próbált magyarázkodni. Pásztor Anna továbbra sem fél, úgy érzi hogy fentről vigyáznak rá és úgy gondolja, fontos lenne, hogy a férfival foglalkozzon a családja és a barátai.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.