2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Eger

Rádió 1– a megye legjobbja!

Három frekvenciával kezdte meg működését október 1-jétől megyénkben az egri székhellyel és helyi gyártással üzemelő Rádió 1 Heves megye, miután a 101.3 Rádió 1 Egerhez csatolták a 101.7-es gyöngyösi és a 87.9-es hatvani frekvenciákat is. Az országosan is egyedülálló szolgáltatással mintegy 250-300 ezer hallgatót ér el Heves megye rádiója, területspecifikusan lebontott hír-, műsor- és hirdetési felületekkel.

Egyed Zsolt, a Rádió 1 Heves megye vezetője

– Újabb nagy lehetőség ez számunkra: október 1-jétől komoly változás történt, a Rádió 1 nemcsak Egerben, hanem a gyöngyösi 101.7, és a hatvani 87.9-es frekvencián is fogható, így mostantól Mezőkövesdtől Gödöllőig mindenki zavartalanul élvezheti adásunkat. Ezeken a frekvenciákon is stábunk gyártja a helyi tartalmakat: helyi hírekkel, helyi információkkal jelentkezünk egész nap, reggel 5-től délután 6-ig! Az M3-as autópályán 110 kilométeres hosszúságban és 50 kilométeres szélességben egész Heves megyét lefedve tudják hallgatni adásainkat – mondta el a Lokál Extrának Egyed Zsolt, a Rádió 1 Heves megye vezetője.


Mostantól mindhárom frekvencián hallhatók Eger kedvelt hangjai: Ferencz Norbert és Szabó Gábor műsorvezetőként, Magyar Gina és Puzsár Zsófia hírszerkesztőként.

– Izgalmas kihívás elé kerültünk produkciós és technikai téren is, aminek úgy érzem, sikeresen megfeleltünk. Új stúdiót építettünk a kor legmodernebb eszközeivel, digitális, érintőképernyős keverőpulttal. Büszkék vagyunk arra, hogy az adás hibátlanul startolt, még apróbb problémák sem merültek fel. Ez mindannak a profi, hatékonyan együttműködő csapatnak köszönhető, amellyel nap mint nap együtt dolgozhatok. Természetesen a folytatásban sem dőlünk hátra, már a következő fejlesztéseket készítjük elő. Legfontosabb feladatunkat így a jelentősen kibővített vételkörzetünkben is sikerrel el tudjuk látni: hallgatóink reggeltől estig megkapnak tőlünk minden olyan információt, ami a mindennapjaikat segíti – tette hozzá Fischer Gergő, a Rádió 1 Heves megye produkciós igazgatója.


Egész Hevest lefedi a megyei rádió

A megújulással, bővüléssel a legkorszerűbb technikai háttérre tett szert a Rádió 1 Heves megye, amely kiszolgálja a hallgatók minden igényét.

– Tudjuk, hogy a megyei lakosság megyei híreket, információkat szeret hallgatni, ezért továbbra is ott vagyunk azokon az eseményeken, amelyekről Heves megye lakosságának tudnia kell. A hozzánk befutó közérdekű hírekről is egész nap azonnal értesítjük a hallgatóinkat, nemcsak adásban, hanem Facebook-oldalunkon, valamint a radio1hevesmegye.hu oldalon is – mondta el Magyar Gina, a Rádió 1 Heves megye egyik hírszerkesztője.

A Rádó 1 Eger grafikonja az elmúlt időszak hallgatottságáról

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.