EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb IX.kerület

Rebrov: Minden meccs egy küzdelem

A Ferencváros esélyeshez méltón megnyerte a 214. örökrangadót, azaz az MTK elleni bajnoki mérkőzést, és továbbra is négy ponttal vezeti a bajnokságot.

A zöld-fehérek már a mérkőzés elejétől mezőnyfölényben játszottak, a 24. percben aztán Bőle Lukács góljával a vezetést is megszerezték, majd jött Sigér Dávid bombagólja. A második játékrészben több gól már nem esett, így a Fradi hazai pályán 2-0-ra nyerni tudott, így hazai bajnoki veretlenségi sorozata immár a 27. mérkőzésnél tart.
Elmondtam a játékosoknak, hogy minden meccs küzdelem, még hat van hátra ebben az évben, elvárom tőlük, hogy megfelelően álljanak hozzá – mondta a mérkőzés után Sergei Rebrov, aki hozzátette, hogy az MTK jól tartotta a labdát, de nem alakítottak ki helyzeteket, ez pedig megkönnyítette a feladatukat.


A bombagólt szerző Sigér Dávidot jogosan ünnepelték a társak (MTI/Kovács Tamás)

– Nem lehet kijelenteni, hogy könnyű mérkőzés volt, ellenfelünk sokat váltogatta a széleket, hogy melyik oldalon támadjon, de a játékosaim jól reagáltak, megérdemelték a győzelmet. Ebben a ligában nincs könnyű meccs, az első félidőben az ellenfél sokat birtokolta a labdát, de ezzel kapcsolatban egy fontos statisztikai adat, hogy az európai kupamérkőzéséken a csapatok hatvan százaléka is úgy nyeri meg meccseit, hogy kevesebbet birtokolja a labdát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.