EUR: 337,13 Ft
CHF: 315,33 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Extra

Régóta érett Bocsiék szakítása

Fél évvel a szakítás után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor is őszintén vallott az egyedüllétről. Míg a műsorvezető új életet kezdett és sugárzik, addig a rádiós pszichológus segítségével dolgozza fel családja szétesését. 

Várkonyi Andi
Fotó: Mészáros Diána

„Márciusban elvesztettem a nővéremet, aki 48 éves volt. (…) Ha az ember önakaratán kívül egy ilyen mélypontra kerül, akkor elkezdi átértékelni a dolgokat. Hirtelen nagyon élesen elkezdtem látni a körülöttem lévő embereket teljesen más szemmel. Látod azt egy ilyen helyzetben, hogy ki mennyire áll melletted. (…) Azt mondtam, hogy már annyira rossz minden, hogy inkább akkor most helyreteszem a többit is, ami nem működik körülöttem” – kezdte Várkonyi Andrea Tatár Csilla YouTube-műsorában. A pszichológus szakot is végzett tévés bevallotta: régóta gondolkodott a szakításon, és optimista a jövőt illetően.


„Belül már kellett készüljek ahhoz, hogy ez egy felelősségteljes döntés legyen. (…) Nyilvánvaló, hogy ha nem lenne gyerekem, akkor lehet, hogy ezt a döntést már meghozom két hét vagy három év után” – folytatta.

„Van elképzelésem, hogy merre szeretnék menni, de én teljesen nyitott vagyok arra is, hogy mi jön be. Én úgy élem meg mindig, ha valami káosz van, hogy nem süppedek bele, hanem elkezdem keresni a kis fénypontokat, amik irányt mutatnak. (…) Meglepően könnyen megy az egyedüllét, hiszen a párkapcsolatomban is sok mindent vittem én magam” – tette hozzá Andi.


Bochkor Gábor azonban nem ilyen pozitívan éli meg, hogy elvesztette a családját.

„Igazi sokként ért, hogy mindennek vége. (…) Küldözgettem neki korábbi közös fotókat, amelyeken boldogok voltunk. Azt reméltem, ezek újra előhívják a közös élményeket. (…) Továbbra is járok pszichológushoz, de a gyerekkori barátaim és a többi barátom, kollégám is rengeteget segítenek, támogatóak, velem vannak. (…) Lelkileg abszolút bezárkóztam, de nem arról van szó, hogy nem bízom a nőkben. (…) Azt is mondhatnám, bárcsak lenne valaki” – nyilatkozta a rádiós a Storynak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek