EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Hódmezővásárhely

Remekeltünk az I. Crystal Openen!

Nemrégiben a vásárhelyi Crystal Dance Club szervezésében rendezték meg a Balogh Imsi Sportarénában az első Crystal Open Majorette Versenyt, ahol a vásárhelyeik remekül szerepeltek. Négy aranyat is sikerült begyűjteni, de más érmekből sem volt hiány.

Közel 150 versenyző nevezett az I. Crystal Open Majorette Versenyre, amely egyben nemzetközi megmérettetésnek is bizonyult, mivel Romániából és Szerbiából is érkeztek egyesületek. A hétcsapatos viadalon a vásárhelyi színeket a Crystal Dance Club képviselte. Az egyesület ugyan újonnan alakult, ám a majorette nem ismeretlen Vásárhelyen, a Crystal Dance Club ugyanis a Hód-Kristály Majorette Csoport átalakulásával jött létre.


A Crystal Dance Club színeiben jelenleg 20 fiatal versenyzik.

– Az ősz folyamán alakultunk át, az a célunk, hogy majorette és pomponos koreográfiákkal, azok tanításával foglalkozzunk. Mindezt viszont most már versenyszerűen szeretnénk végezni, nem amatőr és hobbiszinten. Ezért is a változás – mondta el Galambos Kornélné D. Szabó Katalin, az egyesület vezetője.

Szép sikereket értek el a vásárhelyiek.

 

A vásárhelyiek eredményei

I. helyezett:

Crystal Dance Club – szenior miniformáció, bot
Galambos Adrienn – szenior szólóbot, szenior duó/trió bot, szenior csapat pompon (utóbbi kettő a Szegedi Rekreációs Sport Club cheerleading szakosztály színeiben)

II. helyezett:

Győrfi Rebeka Stella – szenior szóló, bot
Olasz Kíra – kadettszóló, pompon
Szabó Evelin–Mihályi Barbara – junior duó/trió, bot
Otlokán Fanni–Korcsik Zoé–Szabó Evelin – junior duó/trió pompon
Crystal Dance Club – minicsapat, pompon

III. helyezett:

 Korcsik Zoé – junior szóló, bot
Mocsári Emese–Mocsári Eszter – szenior duó/trió, bot
Crystal Dance Club – szenior csapat pompon

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.