2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Hódmezővásárhely

Remekeltünk az I. Crystal Openen!

Nemrégiben a vásárhelyi Crystal Dance Club szervezésében rendezték meg a Balogh Imsi Sportarénában az első Crystal Open Majorette Versenyt, ahol a vásárhelyeik remekül szerepeltek. Négy aranyat is sikerült begyűjteni, de más érmekből sem volt hiány.

Közel 150 versenyző nevezett az I. Crystal Open Majorette Versenyre, amely egyben nemzetközi megmérettetésnek is bizonyult, mivel Romániából és Szerbiából is érkeztek egyesületek. A hétcsapatos viadalon a vásárhelyi színeket a Crystal Dance Club képviselte. Az egyesület ugyan újonnan alakult, ám a majorette nem ismeretlen Vásárhelyen, a Crystal Dance Club ugyanis a Hód-Kristály Majorette Csoport átalakulásával jött létre.


A Crystal Dance Club színeiben jelenleg 20 fiatal versenyzik.

– Az ősz folyamán alakultunk át, az a célunk, hogy majorette és pomponos koreográfiákkal, azok tanításával foglalkozzunk. Mindezt viszont most már versenyszerűen szeretnénk végezni, nem amatőr és hobbiszinten. Ezért is a változás – mondta el Galambos Kornélné D. Szabó Katalin, az egyesület vezetője.

Szép sikereket értek el a vásárhelyiek.

 

A vásárhelyiek eredményei

I. helyezett:

Crystal Dance Club – szenior miniformáció, bot
Galambos Adrienn – szenior szólóbot, szenior duó/trió bot, szenior csapat pompon (utóbbi kettő a Szegedi Rekreációs Sport Club cheerleading szakosztály színeiben)

II. helyezett:

Győrfi Rebeka Stella – szenior szóló, bot
Olasz Kíra – kadettszóló, pompon
Szabó Evelin–Mihályi Barbara – junior duó/trió, bot
Otlokán Fanni–Korcsik Zoé–Szabó Evelin – junior duó/trió pompon
Crystal Dance Club – minicsapat, pompon

III. helyezett:

 Korcsik Zoé – junior szóló, bot
Mocsári Emese–Mocsári Eszter – szenior duó/trió, bot
Crystal Dance Club – szenior csapat pompon

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.