2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Sport

Ribéry megpofozott egy tévés szakértőt

Nem bírta el a feszültséget Franck Ribéry, a Bayern München szélsője, miután csapata vereséget szenvedett a Dortmund együttesétől. A francia kiosztott három pofont egy televíziós szakértőnek.

Hiába talált be a bayernes Robert Lewandowski kétszer is a Dortmund kapujába, a bajor csapat 3-2-es vereséget szenvedett szombaton a Bundesliga 11. fordulójában. A rekordbajnok német együttes játékosai nem igazán tudták hova tenni a vereséget, és állítólag Franck Ribéry fizikailag bántalmazott egy televíziós szakértőt.


EPA/DANIEL KOPATSCH

Az ügyet a Bild című lap robbantotta ki, amely szerint a francia szélső a csapatbusz felé tartott, amikor konfliktusba keveredett Patrick Guillou-val, akivel egyébként jó kapcsolatot ápol, hiszen ő is francia. A lap nem jelenti ki egyértelműen, hogy verekedés történt, de azt írják, hogy három pofon is elcsattanhatott.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója elismerte, hogy volt konfliktus a felek között, azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mi történt. Annyit azért még mondott, hogy a klub belső vizsgálatot indít, és személyesen is meghallgatja a feleket. A Bild szerint a balhé hátterében az áll, hogy Guillou szóvá tette Ribérynek, hogy két Dortmund-gólban is benne volt.

A Bayern München gyengén muzsikál ebben a szezonban. Tizenegy fordulót követően csak 20 pontja van, és jelenleg ötödik a tabellán. Ez a helyezés csupán Európa Liga-indulást ér a csapatnak. A Borussia Dortmund 27 ponttal vezeti a bajnokságot.

Kapcsolódó Cikkek