2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Egyéb Győr

Rockzenészek szállták meg a várost

Különleges élményben lehetett részük azoknak a zeneimádóknak, akik a múlt héten ellátogattak Győr legnagyobb hangszerboltjának megnyitójára.

Az üzlet a Tankcsapda dobosa, Fejes Tomi nevéhez fűződik, aki rengeteg zenészbarátját hívta meg a jeles eseményre, s ha már a városban jártak a rockerek, akkor nem bújtak el a közönség elől, hanem mindenkinek örömmel dedikáltak, közös képek készültek, remek beszélgetések kerekedtek.

Lukács Laci aláírása rengeteget ér a magyar rockereknek
Fotó: Marcali Gábor

Tiszteletét tette többek között Lukács Laci, a Kowalsky meg a Vegából Jimmy és Sóder, Barbaró Attila és Szekeres András a Junkiesból, de itt volt Köteles Leander, Takács Vilkó, és még hosszasan sorolhatnánk. Rockzenei örömünnep volt a javából!

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.