EUR: 329,46 Ft
CHF: 299,21 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Eger

Rohamosan fejlődik Heves megye

A hazai csomagolóanyag-forgalom értéke eléri a magyar GDP 1,6 százalékát, és jelentős szerepe van az exportunkban is – jelentette ki Varga Mihály a Nordfilm Packaging Kft. új gyártóüzemének átadó ünnepségén Hatvanban.

A változó környezetvédelmi és fogyasztói elvárások tükrében fejleszteni kell ezt az ágazatot is, ezért a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program keretében a Nordfilm Packaging Kft. csomagolóüzemének hárommilliárd forintos fejlesztéséhez 1,3 milliárd forint állami támogatással járult hozzá a kormány. A munkaerőpiac szempontjából a fejlesztés több mint száz munkahelyet biztosít Heves megye lakosságának.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.