2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb Miskolc

Romance.com sztárparádéval

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café előadását december 12-én 19 órakor mutatják be a Művészetek Házában.

Az amerikai írónő, Hindi Brooks romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt,
ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama az unokájának kiadva magát keres párt a fiatal lánynak, és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki. Az amúgy is vígjátékba kívánkozó alaphelyzet akkor válik igazi, vérbő komédiává, amikor a magát 25 évesnek kiadó Nora és a 28 évesként chatelő Ben randit ad egymásnak. Sok-sok félreértés után persze kiderül, hogy ki kicsoda, és mindenki megtalálja a hozzá illő párt.


Romance.com a Művészetek Házában – fotó: Éder Vera

Szereplők: Nora – Molnár Piroska, Benny – Jordán Tamás, Terry – Erdélyi Tímea, Don – Domokos Zsolt, Jef – Formán Bálint.  Az előadás 85 percig tart, egy szünettel. A darab Vastaps-díjat nyert Salgótarjánban, a legjobb előadásnak járó szobrocskát a rózsavölgyisek vehették át 2016-ban. A szalon mindig minőségi témákat választ, remek művészekkel.

Molnár Piroska és Jordán Tamás a romance.com c. színdarabban – fotó: Éder Vera

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.