EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb Miskolc

Romance.com sztárparádéval

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café előadását december 12-én 19 órakor mutatják be a Művészetek Házában.

Az amerikai írónő, Hindi Brooks romance.com című vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt,
ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama az unokájának kiadva magát keres párt a fiatal lánynak, és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki. Az amúgy is vígjátékba kívánkozó alaphelyzet akkor válik igazi, vérbő komédiává, amikor a magát 25 évesnek kiadó Nora és a 28 évesként chatelő Ben randit ad egymásnak. Sok-sok félreértés után persze kiderül, hogy ki kicsoda, és mindenki megtalálja a hozzá illő párt.


Romance.com a Művészetek Házában – fotó: Éder Vera

Szereplők: Nora – Molnár Piroska, Benny – Jordán Tamás, Terry – Erdélyi Tímea, Don – Domokos Zsolt, Jef – Formán Bálint.  Az előadás 85 percig tart, egy szünettel. A darab Vastaps-díjat nyert Salgótarjánban, a legjobb előadásnak járó szobrocskát a rózsavölgyisek vehették át 2016-ban. A szalon mindig minőségi témákat választ, remek művészekkel.

Molnár Piroska és Jordán Tamás a romance.com c. színdarabban – fotó: Éder Vera

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.