EUR: 328,13 Ft
CHF: 301,02 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Rosszullétével bukott le Csobot Adél

Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

Csobot Adél
Fotó: Mészáros Diána

–Az volt a terv, hogy egy édes kis ajándékot készítek akár saját kezűleg, amiben benne lesz a terhességi teszt vagy egy kis cipő, mint a filmekben. Nem sikerült, Bence megérkezett haza, aznap még semmi nem történt, másnap reggel viszont javában elindultak a finom reggeli rosszullétek, és ennek a hangja volt az, ami felébresztette Bencét – mesélte nevetve Csobot Adél a TV2 Sztárok és párok című műsorában, ahol a fiatal anyuka apósával, a Mokka műsorvezetőjével, Istenes Lászlóval próbálja megtippelni, hogy ki kinek a párja. Istenes László fia, a szintén műsorvezető Istenes Bence kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt jegyezte el szerelmét, a lánykérés pedig a babavárással ellentétben igazán mesebelire sikeredett.


–Nagyon romantikus és érzelmes volt az egész. Egy nyaralás alkalmával a csodálatos panorámában letérdelt és megkérte a kezem. Magamon kívül voltam, természetesen sírtam, azt sem tudtam hogy mit történik velem, csak mondtam hogy igen igen igen. Annyira extázisba kerültem, hogy utána megkérdeztem, hogy “figyelj kicsi, amúgy mit is mondtál pontosan” – tette hozzá az énekesnő, aki mindig is arra vágyott, hogy fiatalon legyen menyasszony és édesanya. Lapunknak korábban pedig arról mesélt, hogy már kislány korában is egynél több gyermekről álmodott.

–Én laza, fiatalos anyukának tartom magam. Számomra a család és a gyerekek a legfontosabbak, ők jelentik az élet értelmét. Nincs is annál jobb dolog, mint hogy ezt igazán fiatalon, erőnk teljében élhetjük át. Éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy 24 évesen már a második babámat várom. Kislánykoromban is nagy családról álmodtam. Nem volt soha számszerűsítve a fejemben, hogy mennyi gyereket szeretnék, csak az, hogy nem egyet. Mivel nekem is van testvérem, tudtam, hogy milyen fontos és jó dolog gyerekkorban vagy később, felnőttként is, ha nem egyke az ember, és köszönöm a sorsnak, hogy ez majd Nátánnak is megadatik – nyilatkozta nem sokkal Ádin születése előtt a Lokának Adél.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.