EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,28 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Zalaegerszeg

Segítség a rászorulóknak

A Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete szombaton tartotta hagyományos, zárt körű évadzáró rendezvényét. Bemutatták a kilencszemélyes Ford tranzit típusú kisbuszt, amelyet egy magát megnevezni nem akaró adakozónak köszönhet az egyesület.

A jármű lehetővé teszi a tagok szállítását, és az adománybolttal kapcsolatos feladatokban is segítség. A színvonalas programon még egy meglepetéssel szolgáltak, méghozzá az összecsukható mobil mopedekkel. Ennek az eszköznek a segítségével lehetővé válik, hogy a család együtt kiránduljon, hiszen összecsukható és autóban szállítható, így a mozgássérült rokon, barát is ki tud mozdulni a városból.


Az eseményen, amelyre Ukrajnából is érkeztek vendégművészek, remek programok szórakoztatták a közösséget. Az egyesület vezetése mindemellett célul tűzte ki, hogy felkarolja a gyermeküket egyedül nevelő szülőket és más fogyatékkal élőket, ezért arra kéri őket, hogy amennyiben segítségre van szükségük, keressék az adományközpontot a Balatoni út 3. szám alatt, a földszinten, ahol ruhák, tartós élelmiszerek és bútorok várják a rászorulókat.

Fotó: Junior

Fotó: Junior

Fotó: Junior

Fotó: Junior

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.