2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület XII.kerület

Segítsünk a vásárral!

A Király Nóra által létrehozott Fiatal Családosok Klubja és a Családok éve közös szervezésében idén is megrendezik a Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vásárát december 1-jén a Millenáris D épületében.

Az esemény fővédnökségét idén is elvállalta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki  a korábbi években saját készítésű adventi koszorúkkal járult hozzá a nemes célhoz. A Családszervezetek III. Jótékonysági Adventi Vásárán több mint harminc, családokat segítő civil szervezet, továbbá számos cég és magánszemély együttes erővel fogott össze azért, hogy a siket és nagyothalló gyermekeket és családjaikat támogassa a Jel Alapítványon keresztül.

Király Nóra az első gyertyát gyújtja a koszorún

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.