EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Egyéb Eger

Sikeres idényt zárt az Élményfalu

Országos hírű sikert ért el első idényét zárva a sarudi Élményfalu. Kücsön Gyula, a falu megálmodója hihetetlen kitartással, kreativitással és szeretettel menedzseli a Tisza-tó partján létrehozott komplexumot. Az ott található attrakciók garantálják, hogy senki sem fog unatkozni, fiatal, idős egyaránt megtalálja a számára megfelelő szórakozási vagy pihenési lehetőséget.

A Szallas.hu által kiírt országos szavazás alapján az Élményfaluban található Aquaglide Vízijátszótér a második helyen végzett, ami rekordteljesítmény, lévén hogy első nyári szezonját zárta a vízi vidámpark. A létesítmény méreténél fogva Európában is egyedülálló.


Az AQUA­GLIDE Vízijátszótér országos ismertségre tett szert az elmúlt nyáron

Emellett minőségi étterem várja a vendégeket, van kutyastrand, valamint itt található az ország legnagyobb trambulinparkja, illetve három sziget összesen négyezer négyzetméteren. A Tisza-tó és Sarud vendégéjszakáinak száma hatalmasat ugrott az elmúlt szezonban, és Kücsön Gyula jövőre még több újdonságot ígér.

A vidék és a Tisza-tó környezetbarát fejlesztésében hisz a vállalkozó, aki idén nyáron megkapta a Telekessy István Területfejlesztési Díjat. Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés képviselője (Fidesz–KDNP) szerint Kücsön Gyula tevékenysége révén Sarud a tó turisztikai központja lehet.

Kapcsolódó Cikkek