EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Soha nem lehet gyereke Jessie J-nek

A 30 éves énekesnő, Jessie J egy koncerten árulta el a közönségnek, hogy soha nem lehet gyereke.

A popsztár arra is kitért, hogy a lesújtó hírt négy évvel ezelőtt tudta meg, de csak most hozta nyilvánosságra, hogy ezzel erőt adjon másoknak. „Nem azért mondom most el, hogy rokonszenvet kapjak tőletek, hiszen csak egy vagyok a milliónyi nőből és férfiból, akik átmentek már ezen, és át fognak menni rajta” – jelentette ki Jessie J, aki korábban többször is hangoztatta, hogy mennyire vágyik egy kisbabára. Az énekesnő jelenleg Channing Tatummal randizik, az anyaságról pedig továbbra sem mondott le, az örökbefogadáson gondolkozik.


Profimedia, Splash – aktivní

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.