EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Sopron

Soproni éremeső

A közelmúltban rendezték meg a IV. LKSE Karate Kupát Levélen. A WKF szabályrendszerben kiírt versenyen három ország 24 egyesületének 192 versenyzője közel 300 nevezéssel vett részt. A Shotokan Tigrisek SE szépen szerepelt a tornán, és mindegyik versenyzője dobogóra állhatott, így a soproni egyesület összesen 2 arany-, 4 ezüst- és 1 bronzérmet hozott haza.
A 14-15 éves haladó kata (formagyakorlat) kategóriában a dobogó két felső foka is a tigrisekhez került. 
A verseny jó felkészülési állomás volt a keszthelyi BKOH Európa Kupa előtt.
A kezdő karatésok november 25-én Sopronban a saját szervezésű Tigrisek Karate Kupán mérhetik majd le tudásukat. Az egyesületünk két sportolója, Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid tagja a jövő júliusi SKIF Világbajnokságra készülő csapatnak is.

Éremeső:
1. hely
Gáncs Adrienn, kata
Gáncs Dávid, kata

2. hely
Halász Kornél, kata
Gergácz Péter, kata
Gáncs Adrienn, katafelnevezés
Gáncs Dávid, katafelnevezés


3. hely
Gáncs Nóra, kata

Szépen szerepeltek a soproni tehetségek
Fotó: Shotokan Tigrisek SE

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.