EUR: 320,93 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Sopron

Soproni éremeső

A közelmúltban rendezték meg a IV. LKSE Karate Kupát Levélen. A WKF szabályrendszerben kiírt versenyen három ország 24 egyesületének 192 versenyzője közel 300 nevezéssel vett részt. A Shotokan Tigrisek SE szépen szerepelt a tornán, és mindegyik versenyzője dobogóra állhatott, így a soproni egyesület összesen 2 arany-, 4 ezüst- és 1 bronzérmet hozott haza.
A 14-15 éves haladó kata (formagyakorlat) kategóriában a dobogó két felső foka is a tigrisekhez került. 
A verseny jó felkészülési állomás volt a keszthelyi BKOH Európa Kupa előtt.
A kezdő karatésok november 25-én Sopronban a saját szervezésű Tigrisek Karate Kupán mérhetik majd le tudásukat. Az egyesületünk két sportolója, Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid tagja a jövő júliusi SKIF Világbajnokságra készülő csapatnak is.

Éremeső:
1. hely
Gáncs Adrienn, kata
Gáncs Dávid, kata

2. hely
Halász Kornél, kata
Gergácz Péter, kata
Gáncs Adrienn, katafelnevezés
Gáncs Dávid, katafelnevezés


3. hely
Gáncs Nóra, kata

Szépen szerepeltek a soproni tehetségek
Fotó: Shotokan Tigrisek SE

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.