EUR: 334,70 Ft
CHF: 305,69 Ft
2019. november 17., vasárnap
Gergő, Hortenzia

Egyéb Sopron

Soproni éremeső

A közelmúltban rendezték meg a IV. LKSE Karate Kupát Levélen. A WKF szabályrendszerben kiírt versenyen három ország 24 egyesületének 192 versenyzője közel 300 nevezéssel vett részt. A Shotokan Tigrisek SE szépen szerepelt a tornán, és mindegyik versenyzője dobogóra állhatott, így a soproni egyesület összesen 2 arany-, 4 ezüst- és 1 bronzérmet hozott haza.
A 14-15 éves haladó kata (formagyakorlat) kategóriában a dobogó két felső foka is a tigrisekhez került. 
A verseny jó felkészülési állomás volt a keszthelyi BKOH Európa Kupa előtt.
A kezdő karatésok november 25-én Sopronban a saját szervezésű Tigrisek Karate Kupán mérhetik majd le tudásukat. Az egyesületünk két sportolója, Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid tagja a jövő júliusi SKIF Világbajnokságra készülő csapatnak is.

Éremeső:
1. hely
Gáncs Adrienn, kata
Gáncs Dávid, kata

2. hely
Halász Kornél, kata
Gergácz Péter, kata
Gáncs Adrienn, katafelnevezés
Gáncs Dávid, katafelnevezés


3. hely
Gáncs Nóra, kata

Szépen szerepeltek a soproni tehetségek
Fotó: Shotokan Tigrisek SE

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.