2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Soros propagandistái szánalmas ámokfutásba kezdtek

Egyre jobban kezd elgurulni a gyógyszer Soros György kedvenc hazai szerkesztőségében: a 444.hu mostanában egyre szánalmasabban próbálja támadni a kormányt. Így lett a korábban istenített Chuck Norrisból kiöregedett sorozatszínész, vagy sztárallűr a kakaós keksz. Csoda, ha ezek után a főszerkesztő a bukott Jobbik-elnökhöz, Vona Gabyhoz jár panaszkodni?

Régóta tudható, hogy a magukat függetlennek és objektívnek hazudó ellenzéki propagandisták feltehetően fizikai fájdalomtól küzdenek, ha bármi jót le kellene írniuk a miniszterelnökről, vagy a kormányról. A napokban azonban két igencsak szembetűnő példával szolgált Soros György kedvenc hazai lapja a 444.hu.


Nemrég számoltunk be róla, hogy “Chuck Norris nimbuszát csak Orbán Viktor zúzhatja porrá a 444-nél”. Vagyis a 444.hu által is tisztelt amerikai akciósztár rögvest feketelistára került a haladó propagandistáknál mihelyst találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel.

“Láhatóan a 444.hu szerint Chuck Norris csak addig viccelődésre, összehasonlításra, kiemelésre alkalmas filmipari legenda, amíg nem találkozik Orbán Viktorral. Ha ezt a baklövést elköveti, akkor mindjárt kiöregedett sorozatsztárra (ja még az sem, „csak” színésszé…) töpörödik – írtuk.


Hasonlóan szánalmas írás jelent meg a portálon hétfő kora reggel, amikor is Szijjártó Péter külügyminiszterbe próbáltak meg belerúgni.

“Megszereztünk egy ellenőrző listát, amit a külképviseletek protokoll-főosztályainak küldenek el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter látogatásai előtt” – kezdik, majd elismerik, hogy a kétoldalas listában nem is lenne semmi különleges, ha “nem Szijjártó Péterről lenne szó, akiről az igényei alapján néhány érdekes, szinte rocksztáros szokás is kiderül.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapaszkodjanak meg! A külügyminiszterről olyan sztárallűrök derülnek ki, mint, hogy szereti az ásványvizet, a tonikot, a kólát, a kakaós kekszet, sőt a mogyorós csokoládét is. Hirtelenjében nem is tudunk mit kezdeni ilyen fokú rongyrázás láttán!

Ezek után nem is csoda, ha a főszerkesztőjük a mostanában tinilányokat megszégyenítő karrierbe kezdett Vona Gábor bukott Jobbik-elnökhöz ment panaszkodni. Uj Péter ugyanis az internetes vloggernek álló, magát botcsinálta újságírónak képzelő Vona Gábornak adott interjút.

“Manapság olyan nagyon karikatúrát már nem lehet csinálni, ami zajlik, az döbbenet, tehát az annyira abszurd néha, olyan abszurd kommunikáció folyik, hogy ezt már nehéz túlhajtani, erre már nehéz rátenni egy lapáttal” – mondja Uj Péter. A fenti példák azt mutatják, hogy az általa vezetett szerkesztőségnek azért ez nem ritkán sikerül.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.