EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Staudt ügyében is nyomoz a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, amelynek a feljelentés alapján Staudt Gábor az egyik gyanúsítottja.

A több országot is érintő többmilliós áfacsalással kapcsolatban augusztusban megírtuk, hogy egy informátor feljelentést tett a lengyel adóhatóságot irányító pénzügyminisztériumnál, és beadványát a varsói magyar nagykövetségre is eljuttatta.

Az illető akkor a  Nemzeti Nyomozó Iroda két nyomozóját, F. Lászlót és R. Sándort, továbbá a Jobbik kétszer főpolgármesteri posztra jelölt képviselőjét, Staudt Gábort is megnevezte, mondván: Lengyelországban egy látszólag nemesfémvásárlással, gyakorlatilag adócsalással foglalkozó bűnbandát üzemeltettek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.