EUR: 365,98 Ft
CHF: 345,79 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület XX.kerület

Szabad a vásár!

Befejeződött a Határ úti metróállomásnál található, 24 ezer négyzetméteres Shopmark bevásárlóközpont közel ötmilliárd forint értékben történt átépítése. A volt Europarkban október végén nyitottak újra a boltok.

Februrában kezdődtek a munkálatok, október végére készültek el vele

A korábban Europark nevet viselő Shopmark felújítását februárban kezdte el a KÉSZ Építő Zrt. A Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt, a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában lévő Shopmark egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületté vált, amelyben és annak környékén mintegy 90 üzlethelyiség létesült − foglalta össze a tudnivalókat az MTI.


Fánkfallal várták az első vevőket

A bevásárlóközpont teljes átalakítása során többek között a homlokzata, a gépészete, a térszervezése és a belső kialakítása is megújult annak érdekében, hogy a bérlők és a vásárlóközönség számára, valamint az ingatlan szempontjából is új és valós értéket teremtsen. Ennek megfelelően egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületet nyitottak meg a vásárlók előtt, mindezt a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal − írta a bevásárlóközpont honlapján.

Új kialakítás várja a vásárlókat

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tájékoztatása szerint a cég több mint másfél milliárd forintot fordított itt működő hipermarketének modernizálására, a beruházás 122 munkahely megőrzését segíti. Hozzátették, hogy a Shopmark bevásárlóközpont a XIX. kerület meghatározó kereskedelmi központja, a környékbeli lakosság vásárlóereje egyre nagyobb, így az utóbbi években az Interspar kínálatát is jelentősen bővíteni kellett.

Mindenki elvihetett egy lufit (fotók: Ruzsa istván)

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.