EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület XX.kerület

Szabad a vásár!

Befejeződött a Határ úti metróállomásnál található, 24 ezer négyzetméteres Shopmark bevásárlóközpont közel ötmilliárd forint értékben történt átépítése. A volt Europarkban október végén nyitottak újra a boltok.

Februrában kezdődtek a munkálatok, október végére készültek el vele

A korábban Europark nevet viselő Shopmark felújítását februárban kezdte el a KÉSZ Építő Zrt. A Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt, a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában lévő Shopmark egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületté vált, amelyben és annak környékén mintegy 90 üzlethelyiség létesült − foglalta össze a tudnivalókat az MTI.


Fánkfallal várták az első vevőket

A bevásárlóközpont teljes átalakítása során többek között a homlokzata, a gépészete, a térszervezése és a belső kialakítása is megújult annak érdekében, hogy a bérlők és a vásárlóközönség számára, valamint az ingatlan szempontjából is új és valós értéket teremtsen. Ennek megfelelően egy közösségi szemléletű, korszerűsített és akadálymentesített épületet nyitottak meg a vásárlók előtt, mindezt a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal − írta a bevásárlóközpont honlapján.

Új kialakítás várja a vásárlókat

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tájékoztatása szerint a cég több mint másfél milliárd forintot fordított itt működő hipermarketének modernizálására, a beruházás 122 munkahely megőrzését segíti. Hozzátették, hogy a Shopmark bevásárlóközpont a XIX. kerület meghatározó kereskedelmi központja, a környékbeli lakosság vásárlóereje egyre nagyobb, így az utóbbi években az Interspar kínálatát is jelentősen bővíteni kellett.

Mindenki elvihetett egy lufit (fotók: Ruzsa istván)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.