EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Egyéb XIII.kerület

Szanyó Károly: Számunkra egy új bajnokság kezdődik

Szanyó Károlyt nevezték ki a Vasas labdarúgócsapata új edzőjének. A tréner legfontosabb feladatának egy olyan csapat kialakítását tartja, amely mer futballozni, és bár fontosnak tartja a stabil védelmet, a támadófocit helyezi előtérbe.

Szanyó Károly a támadófocit helyezi majd előtérbe (Fotó: vasasfc.hu)

– Nagy kihívás és megtiszteltetés, hogy újra a Vasas vezetőedzője lehetek. Jámbor János indított el ezen a pályán, most újra együtt dolgozhatunk, ami azt jelenti, hogy bízik bennem – mondta a vasasfc.hu-n Szanyó Károly.
– Legutóbb pontosan ugyanilyen helyzetben vettem át a csapat irányítását. Akkor egy sikeres időszak kezdődött a Vasas életében, természetesen azt szeretném, ha ez most is így lenne. Célom egy olyan csapat kialakítása, amely mer futballozni. Ha nem hinnék saját magamban, abban, amit képviselek, és a játékosokban, nem vállaltam volna el.


Mint fogalmazott, elengedhetetlen a védelem megszilárdítása, a 28 kapott gól ugyanis nagyon sok.

– Nem fogom meghazudtolni önmagam, ahogy mindig, most is a gólra törő, támadófocit fogom preferálni. Számunkra egy új bajnokság kezdődik, amelynek az első fordulójában a Cegléddel játszunk. Addig 100 százalékosan készen kell állnunk, és ha nagy alázattal és hittel tesszük a dolgunkat, akkor eredményesek leszünk.

Kapcsolódó Cikkek