2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb XIII.kerület

Szanyó Károly: Számunkra egy új bajnokság kezdődik

Szanyó Károlyt nevezték ki a Vasas labdarúgócsapata új edzőjének. A tréner legfontosabb feladatának egy olyan csapat kialakítását tartja, amely mer futballozni, és bár fontosnak tartja a stabil védelmet, a támadófocit helyezi előtérbe.

Szanyó Károly a támadófocit helyezi majd előtérbe (Fotó: vasasfc.hu)

– Nagy kihívás és megtiszteltetés, hogy újra a Vasas vezetőedzője lehetek. Jámbor János indított el ezen a pályán, most újra együtt dolgozhatunk, ami azt jelenti, hogy bízik bennem – mondta a vasasfc.hu-n Szanyó Károly.
– Legutóbb pontosan ugyanilyen helyzetben vettem át a csapat irányítását. Akkor egy sikeres időszak kezdődött a Vasas életében, természetesen azt szeretném, ha ez most is így lenne. Célom egy olyan csapat kialakítása, amely mer futballozni. Ha nem hinnék saját magamban, abban, amit képviselek, és a játékosokban, nem vállaltam volna el.


Mint fogalmazott, elengedhetetlen a védelem megszilárdítása, a 28 kapott gól ugyanis nagyon sok.

– Nem fogom meghazudtolni önmagam, ahogy mindig, most is a gólra törő, támadófocit fogom preferálni. Számunkra egy új bajnokság kezdődik, amelynek az első fordulójában a Cegléddel játszunk. Addig 100 százalékosan készen kell állnunk, és ha nagy alázattal és hittel tesszük a dolgunkat, akkor eredményesek leszünk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.