EUR: 336,11 Ft
CHF: 312,75 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Pécs

Száz éve ért véget az I. világháború

Az I. világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából több száz pécsi középiskolás részvételével  megemlékezést tartottak a pécsi Széchenyi téren.

Az eseményen Őri László, Pécs alpolgármestere hangsúlyozta: a világégés következménye azt üzeni nekünk is, hogy Magyarország szuverenitását és függetlenségét meg kell védeni, ha kell, határzárral, katonákkal, diplomáciával, egyszóval minden erőnkkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Javult, de nem az igazi

  Javult, de nem az igazi

  Némileg csökkent a szálló por okozta légszennyezettség, de így is az ország nagy részén kifogásolt a levegőminőség – jelentette be a hétvégén a tisztifőorvos, aki szombaton a Facebook-oldalán azt írta: kifogásolt a levegő minősége huszonhét településen.