EUR: 319,76 Ft
CHF: 280,31 Ft
2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Egyéb Érd

Szép lányok vízben és szárazon

Továbbra sem veszít népszerűségéből Érden a sportág, amelyben az úszás, a balett és a gimnasztika elemei egyaránt megtalálhatók, azaz a szinkronúszás.

November 9. és 11. között rendezik meg Budapesten, a vizes világbajnokság óta nemzetközi hírnévre szert tett Duna Arénában a XXV. Magyar Szinkronúszó Kupa háromnapos versenyét, amelyen fiatal érdi sportolók is rajthoz állnak. Utánpótlás korosztályban párosban a Karádi Regina–Nagy Lilla, gyermekpárosban a Varga Fruzsina–Tarr Luca kettős, csapatban pedig Bakonyi Inez, Ruttkay Sára és Ruttkay Panna erősítik az Aquatic nyolcfős csapatát.


A felvételek a tavalyi versenyen készültek.
Fotók: erdarena.hu

Nem sokkal a budapesti verseny után, november 23–24-én  az Érd Aréna ad otthont a VI. Aquatic-Cewe Szinkronúszó Kupa küzdelmeinek. A mintegy ötszáz versenyzőt felvonultató rendezvénynek immár negyedik alkalommal helyszíne az érdi sportlétesítmény. A szervezők több mint tizennyolc hazai klub részvételére számítanak, amelyeknek lehetőségük lesz a teljesen kezdő korosztálytól a junior korcsoportig rajthoz állítani sportolókat. A házigazda Aquatic SE 34 versenyzővel szerepel.

Mint azt a sportág kedvelői tudják, a szinkronúszás versenyszámai egyéni, páros, csapat és szabad kombinációs kűrgyakorlatokból állnak – a november 24-én sorra kerülő kűrversenyeket a nézők is megtekinthetik 350 forintos belépő ellenében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek