EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Érd

Szép lányok vízben és szárazon

Továbbra sem veszít népszerűségéből Érden a sportág, amelyben az úszás, a balett és a gimnasztika elemei egyaránt megtalálhatók, azaz a szinkronúszás.

November 9. és 11. között rendezik meg Budapesten, a vizes világbajnokság óta nemzetközi hírnévre szert tett Duna Arénában a XXV. Magyar Szinkronúszó Kupa háromnapos versenyét, amelyen fiatal érdi sportolók is rajthoz állnak. Utánpótlás korosztályban párosban a Karádi Regina–Nagy Lilla, gyermekpárosban a Varga Fruzsina–Tarr Luca kettős, csapatban pedig Bakonyi Inez, Ruttkay Sára és Ruttkay Panna erősítik az Aquatic nyolcfős csapatát.


A felvételek a tavalyi versenyen készültek.
Fotók: erdarena.hu

Nem sokkal a budapesti verseny után, november 23–24-én  az Érd Aréna ad otthont a VI. Aquatic-Cewe Szinkronúszó Kupa küzdelmeinek. A mintegy ötszáz versenyzőt felvonultató rendezvénynek immár negyedik alkalommal helyszíne az érdi sportlétesítmény. A szervezők több mint tizennyolc hazai klub részvételére számítanak, amelyeknek lehetőségük lesz a teljesen kezdő korosztálytól a junior korcsoportig rajthoz állítani sportolókat. A házigazda Aquatic SE 34 versenyzővel szerepel.

Mint azt a sportág kedvelői tudják, a szinkronúszás versenyszámai egyéni, páros, csapat és szabad kombinációs kűrgyakorlatokból állnak – a november 24-én sorra kerülő kűrversenyeket a nézők is megtekinthetik 350 forintos belépő ellenében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.