2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével. Az alkalomra egy hófehér, csillogó Rabócsi ruhát viselt, amely még inkább kiemelte a fekete haját és karcsú alakját.

Gelencsér Tímea és Gregor Bernadett is Rabócsi ruhában pompáztak

– A meghívón a dress code a következő volt: white and bright , ami annyit tesz, hogy fehér és csillogó. Be kell vallanom, a szekrényemben nem sorakoznak a nagyestélyik, így Rabócsi Renáta ruhatervezőhöz fordultam, aki azonnal tudta, mi kell nekem. Nem volt szükség arra, hogy egész nap próbáljak, az első kreációval azonnal szerelembe estem!


Rabócsi alkalmi viselete nem csak a kívánalmaknak felelt meg tökéletesen, hanem a színésznő egyéniségét is tükrözte.

– Ez a ruha olyan, mint Bernadett: elegáns, titokzatos és ragyogó  – magyarázta a tervező, Rabócsi Renáta. – Éppen ezért biztos voltam benne, hogy a színésznő remekül fogja érezni magát benne, hiszen egy estélyi kiválasztásánál nem csak az szempont, hogy szép legyen, hanem az is, hogy összhangban legyen azzal, aki viseli, mert csak így lehet elérni a tökéletes megjelenést.


Gregor Bernadett esetében a harmónia valóban szembetűnő volt, látszott, hogy Bernadett valóban jól érzi magát a bőrében.

– Izgalmas feladat volt zsűrizni, a szülővárosomba, Szegedre pedig különösen szívesen megyek, ha hívnak – árulta el Gregor Bernadett. – Jó volt látni, hogy ezek a fiatal lányok nem csak szépek, hanem okosak és tehetségesek is. Bevallom, nehéz volt döntenem, melyikük kapja a koronát végül.

A Miss Europe Continentalt Polgár Dotti (középen) nyerte

A Miss Europe Continental 2018 győztese végül Polgár Dotti lett, ő képviseli majd hazánkat a világversenyen. A zsűri tagok között ott volt még Gelencsér Tímea is, aki a Miss World Hungary 2016-os nyertese, aki szintén Rabócsi estélyit viselt. Az egybeesés nem véletlen, a ruhatervező nő estélyi ruhái szinte az összes rangos szépségversenyen felbukkannak, népszerűek a világversenyeken is.

A fotókat elnézve bátran kijelenthetjük, hogy Gregor Bernadett a mai napig nagyszerűen néz ki. Persze azért igyekszik odafigyelni a külsejére: sportnak a jógát és a kutyáival közös, hosszú sétákat részesíti előnyben. Emellett a rengeteg munka is formában tartja őt.

– Mint minden hölgytársam, én is szeretek fantasztikus ruhákba bújni, noha a hétköznapok során inkább a praktikus viseleteket részesítem előnyben – mondta az Újszínház színésznője. – De amikor ilyen estélyit viselhetek, akkor érzem igazán, hogy nőnek lenni nagyszerű dolog!

Kapcsolódó Cikkek