EUR: 325,66 Ft
CHF: 299,36 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Szeret nosztalgiázni? Akkor imádni fogja ezt a könyvet!

A karácsony egyik slágere lehet az Újságmúzeum Facebook-oldal szerkesztőjének tollából született négy tematikus könyv, a Legendás színészek, Legendás színésznők, Legendás filmek és Legendás mesék.

„Imádunk nosztalgiázni. Visszarepülni az időben a gondtalan gyerekkorunkba. Amikor még tollal karikáztuk be a tévéújságban, hogy mit szeretnénk a héten megnézni. Faltuk a jobbnál jobb meséket, az ifjúsági filmeket és oda voltunk a számtalan kiváló magyar színészért és színésznőért. Az Újságmúzeum-legendák ezt a mézédes nosztalgiát hozza vissza.


Akik a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas években voltak gyerekek, azoknak nem hiányozhat a könyvespolcáról a védőtokban lapuló négy könyv, a Legendás színészek, színésznők, filmek és mesék. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes, hiszen értéket ad, tartalmas olvasnivalót. Részletek és megrendelés a www.ujsagmuzeum.hu oldalon találhat. Hiszen egészen más a számítógépen vagy telefonon végigfutni egy életutat, mint leemelni a polcról egy jó illatú, szép kivitelű könyvet és egy kávé vagy tea mellett elmerülni benne egy füles fotelben” – olvasható az Újságmúzeum Facebook-oldalán.

A nosztalgia jegyében íródott könyvek már előrendelhetők a www.ujsagmuzeum.hu weboldalon.

Kapcsolódó Cikkek