2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Szexinek tartják Papp Szabi dadogását

A TV2 Sztárban szár című műsorának zsűritagjaként már nem csupán a Supernem rajongói, de az egész ország megismerhette Papp Szabit, aki poénjaival lopta be magát a nézők szívébe. A Supernem frontembere a Lokálnak elmesélte, nők százai akarják minden hétvégén levenni a lábáról, ő azonban csak feleségének és gyermekeinek él.

Fotó: TV2

Kevesen gondolnák, de a sztereotípiák ellenére Papp Szabi egy olyan rocker, akinek egy nő is elég a boldogsághoz. Feleségével, Eszterrel tizennégy éve vannak együtt, két csemetéjük, az ötéves Natasa és a hároméves Viktor pedig szerelmük gyümölcsei. Szabit folyamatosan ostromolják a nők, többen a bugyijukat, a szüzességüket akarták neki odaadni.


– Volt már olyan is, aki a családját, férjjel és gyerekkel együtt, akarta hátrahagyni miattam. Megköszöntem a lehetőséget, és leszereltem – nevetett Szabi. – Én egyébként csak káprázatnagyítónak hívom a színpadot, aki ott van, azonnal szexi lesz – tette hozzá Szabi, aki a TV2 Sztárban sztár című műsorának zsűriszékében ülve kap hideget-meleget, hiszen karakterének egyik legfőbb jellemzője a poénok mellett jellegzetes beszédzavara, ami megosztja a közönséget. – Elhiszem, hogy néhány embert kifejezetten idegesít, engem is szokott zavarni. Tévében vagy rádióban nem is szeretem visszahallgatni magam. Úgy érzem, hogy a Sztárban sztár ezen évadában sokat fejlődtem, de tudatosan készülök is – avatott be Szabi, akinek nem csupán gyerekként, hanem sokszor ma is meggyűlik a baja a kéretlen beszólásokkal.

– Az utcán vagy a kislányom táncórája előtt is kaptam már olyat, amit nem tettem zsebre. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezek nem bántanak, de már megszoktam. Jó hozadéka azonban, hogy emiatt nem lettem katona. Mindig van, akiknek nem tetszik, és van, aki kifejezetten szexinek tartja, ez már a karakterem része – nevetett a frontember, akinek beszédzavara éneklés közben egyáltalán nem jelentkezik. – Találtam valamit, amit imádok, ahol levetkőzhetek minden gátlást, önmagam lehetek, és kicsit el is bújhatok mögé – fogalmazott Szabi, aki gőzerővel készül a Supernem 17. születésnapjának január 11-i évnyitó koncertjére.


Papp Szabi fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek