EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Szőcs Renáta is nevez A Dalra

A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére. Az énekesnő most először nevez A Dalra, Somogyvári Dániellel közösen írtak egy gyönyörű nagyívű dalt, amivel szeretnék elkápráztatni a közönséget.

Szőcs Renáta 2016-ban megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academy Magyarországot, idén pedig a Sztárban Sztár című műsorban azt is megmutatta, hogyan tud zenei legendák bőrébe bújni. Az énekesnő most új kihívásra készül: életében először elindul az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóversenyén, A Dalon.


“Már a Sztárban sztár előtt elkezdtünk dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, és a műsor alatt is végig zajlottak a stúdiómunkák, így szerencsére már csak az utolsó simítások vannak hátra, és még időben nevezhetünk A Dalra. A dal címéről még nem született végleges döntés, de egy gyönyörű nagyívű szerzemény, amely mély érzéseket képvisel. Úgy érzem, hogy a mondanivalóját át tudnám adni az embereknek a műsorban és maradandót tudnék vele alkotni” – mondta a csíkszeredai énekesnő.

“Nagyon boldog lennék, ha bejuthatnék A Dalba, hiszen sok tapasztalatot is szerezhetnék. Az pedig még nagyobb ajándék lenne, ha én képviselhetném Magyarországot Izraelben. Határon túli magyar legutóbb több mint tíz éve képviselte az országot az Eurovízión. Biztos vagyok benne, hogy Erdély ugyanúgy örülne a sikernek, hiszen rengeteg szeretetet és támogatást kapok tőlük” – tette hozzá Szőcs Renáta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.