EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Szőcs Renáta is nevez A Dalra

A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére. Az énekesnő most először nevez A Dalra, Somogyvári Dániellel közösen írtak egy gyönyörű nagyívű dalt, amivel szeretnék elkápráztatni a közönséget.

Szőcs Renáta 2016-ban megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academy Magyarországot, idén pedig a Sztárban Sztár című műsorban azt is megmutatta, hogyan tud zenei legendák bőrébe bújni. Az énekesnő most új kihívásra készül: életében először elindul az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóversenyén, A Dalon.


“Már a Sztárban sztár előtt elkezdtünk dolgozni a dalon Somogyvári Dániellel, és a műsor alatt is végig zajlottak a stúdiómunkák, így szerencsére már csak az utolsó simítások vannak hátra, és még időben nevezhetünk A Dalra. A dal címéről még nem született végleges döntés, de egy gyönyörű nagyívű szerzemény, amely mély érzéseket képvisel. Úgy érzem, hogy a mondanivalóját át tudnám adni az embereknek a műsorban és maradandót tudnék vele alkotni” – mondta a csíkszeredai énekesnő.

“Nagyon boldog lennék, ha bejuthatnék A Dalba, hiszen sok tapasztalatot is szerezhetnék. Az pedig még nagyobb ajándék lenne, ha én képviselhetném Magyarországot Izraelben. Határon túli magyar legutóbb több mint tíz éve képviselte az országot az Eurovízión. Biztos vagyok benne, hogy Erdély ugyanúgy örülne a sikernek, hiszen rengeteg szeretetet és támogatást kapok tőlük” – tette hozzá Szőcs Renáta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!