EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Szombaton is marad a télies időjárás

Pénteken az alacsonyszintű rétegfelhőzet a Duna-Tisza közén tovább szakadozik, ugyanakkor nyugat felől fokozatosan megnövekszik, a Dunántúlon meg is vastagszik a felhőzet, néhol hószállingózás lehet.

Éjszaka a Dunántúlon és a középső országrészben többnyire erősen, északkeleten, keleten változóan felhős lesz az ég, az éjszaka második felétől az északnyugati harmadban gyenge havazás is lehet. Szombaton északkeleten változóan, másutt eleinte erősen felhős lesz az ég, majd délután délnyugat, nyugat felől szakadozik a felhőzet. Északnyugaton gyenge havazás, majd másutt hószállingózás is előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön ma megélénkül, néhol meg is erősödik a délkeleti szél.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon -2, -7, másutt -6, -11 fok között várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2 és +2 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

  • Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as kilométerénél, Nagydorog térségében hétfőn reggel, vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.