EUR: 344,49 Ft
CHF: 319,76 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Program

Sztárok a DJ-pult mögött

Az elmúlt év hatalmas sikerén felbuzdulva idén is megrendezésre kerül Kelet-Közép-Európa legnagyobb szilveszteri fesztiválja a Millenáris park „B” és „D” épületében 2018. december 31-én.

A tavaly megrendezett, sok-sok sztárfellépővel megspékelt szilveszteri buli óriási sikert aratott. Tény, hogy Magyarországon évtizedek óta, még csak hasonló kezdeményezés sem volt és az is, hogy a külföldi világsztárok érkezése, valamint a megvalósítás minősége külföldön is pozitív visszhangra talált. A budapesti eseményt a Vogue Magazin, az öt legjobb európai szilveszter közé válogatta be.


Az idei fergeteges óévbúcsúztató hangulatáról többek között olyan világhírű DJ-ék gondoskodnak, mint Cid Inc, Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is. Zúzza majd a korongot Pfirter Argentínából, John Graham Quivver és Inigo Kennedy Nagy-Britanniából, a két magyar sztár DJ: Budai és a techno magyar nagyköveteként számon tartott Isu, de itt lesz még tucatnyi lemezlovas is a három színpadon.

Kapcsolódó Cikkek